En vecka full rulle ger en veckas orkbakfylla!

Som sagt, sakta, mycket sakta hittar jag nya sätt att ta mig igenom de svåra sakerna som jag upplever som hindrande, energiförstörande, läskiga och skrämmande. Det är väldigt svårt att jobba med såna saker när man själv inte kan sätta ord på vad det är som händer, när situationen är svår. Men tydligen är bra sätt att ta ett steg tillbaka och andas innan du gör det som förväntas av dig. Får jag en fråga, inbjudan eller förslag så måste jag gå tillbaka till mig själv och fundera. INTE bara svara ja eller nej utan anledning. 

I alla fall, denna veckan har varit tung måste jag säga. Det började redan förra veckan och spillde över massa till denna veckan. Det är inte svart mest hela tiden, men jag är så trött att jag inte orkar ta mig hemifrån i någon större utsträckning. Därför har jag pysslat lite hemma. Ikväll klädde jag in ett påskägg. Här på bilden är det fortfarande blött av limmet men det ser ut och torka snyggt. Jag använder limmet som jag gjorde här om dagen! Superlim! Lätt att torka bort överflöd och tvätta av från händerna. Nu skulle jag dock behöva ett lack också, för jag vill nog måla på en lite mer glänsande yta när jag är klar. Har ett ägg till att pimpa klart, samt sylådan då också. Igår blev barbafamiljen klar på så vis att kropparna är klara. Idag har jag virkat 8 armar till dem. Imorgon skall jag virka en bok, klippa ut ögon och pimpa visa av dem med ögonskugga och långa ögonfransar, även blomkransarna till barbatjejernas huvuden. 
När det är gjort, ja då är det bara montering kvar! Sen är det ju så klart att det skall förvandlas till en barnvagnsmobil också. 

Sist men inte minst, det finns en hemlig överraskning på G också! Men den säger jag inge fler knyst om!


Nu är det dags att sova! Ska vakna utan väckarklocka imorgon! Så det så!

God natt!
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0