Även en kreativ själ måste få vara okreativ då och då!

Idag tog den stora kreatörer i mig ledigt, och valde såldes att ligga kvar i sängen och lyssna på ljudbok i sällskap med Kattastrof! Båda två somnade om ganska kvickt tror jag! Nu har jag bestämt (dock inte helt accepterat) att jag ska sova en stund på dagen eftersom det är den bästa tiden på dygnet när jag sover bra, och utan medicin dessutom. Så blev det även idag och först 15:37 valde Kattastrof att det var dags att gå upp. 

Till frukosten tillverkade jag två pärlplattor till. Det skall ju bli mina glasunderlägg. Mina stackars LACK-bord från IKEA skall få ny look vad det lider och då vill inte jag ha ringar på bordet som spår efter våta glas! Nej! Och jag är ju en rätt färgglad människa, som dessutom tycker om något utstående i det hela. Därför blev det då pärlplatteunderlägg jag vill ha. Att de också är snabba att göra, kreativiteten får utlopp och inget kan bli fel i det, så det är bara att tuta och köra.


Här alltså två av dagens färdiga glasunderlägg. 2 till så har jag 12. Jag jobbar ju just nu med mitt hem för att det skall få plats fler utan att det skall tillkomma allt för mycket möbler till. Det mesta som finns skall bara få nytt liv med lite färg och annat! 


När jag väl satte mig i soffa. Kom fortfarande inte kreativiteten i sin största form till mig. Det tog mig någon timma eller så för att göra klart delarna till en virkad skivstång. Tillslut kunde jag också börja på en röd pillidutt.


Någon som kan försöka gissa sig till vad det hela skall bli? 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0