Ett ufo gör entréI höstas började jag med en mössa till Neo, han fick välja fritt bland sätta Skylanders figurer. Hur tänkte jag där? Själva mössan var ju inte svår att virka ihop, även om det tog ett par försök innan storleken blev något så när. Jag tror att Neo kan ha från länge, om den blir bra vill säga.

Sen kom julen emellan så mössan fick ligga på vänta. Och där har den legat. Neo har faktiskt frågat efter den ett par gånger, och det är svåra frågor att ta emot. Han är tapper som väntar. Därför skall han få en hemlig present sen. Har redan en idé. Men så idag satt jag i soffan när jag fick en liten kris. I vilket garn skulle jag sätta fingrarna i? Jag plockande med mina garner, jag tog ut och kände på det, klappade på det och funderade. Jag satt till och med och kollade i en bok efter inspiration och surfade lite på nätet. Men nä! Inget kom till mig. Så jag tog fram mössufot och började pyssla. 

Har suttit och virkat på delar till den idag. Ögon och läppar. Klippte ut tänder i filt för att göra tänderna mer spetsiga. Imorgon skall jag försöka sy ihop det. Dessutom skall ha få päls/hår också. En sak är säker, figuren gör att mössan blir ful i alla fall. Originell så det förslår!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0