Hej bloggen!


Det har varit ett par jobbiga dagar, och jag tror att det tyvärr kommer sitta i ett tag. Jobbigt på ett sätt. På ett annat sätt hoppas jag att jag ska kunna hitta triggers och sånt för att komma framåt i min behandling. Eftersom jag och min symaskin ville olika saker i onsdags har jag bestämt att jag inte ska sitta vid den idag. Istället sitter jag djupt försjunken i soffan, omringad av tre katter och med en stickning som skall ändras lite innan den skickas iväg. Ett par ärmar skall förlängas. 

Ska ta och göra en kopp te så är soffstunden perfekt. Perfekt, eftersom jag dessutom har en ljudbok att lyssna på. 

Jag önskar er alla en god fredag och en fin helg! 

Axplock?

Tillåt mig att inleda med ett riktigt AAAARGH!!

Varför skall det alltid vara så mycket man vill göra, men att det alltid finns allt för lite tid? Min blogg får inte riktigt plats bland all kreativitet som flödar. Trist! Det är ändå ingen idé att säga att jag ska försöka bättra mig, för jag lär inte få tid i julklapp. 

I alla fall. Här om dagen startade jag en egen sida på Facebook. Alltså, en sida där jag kan sprida kreativitet och förhoppningsvis få frågor om handarbetshjälp. Därför skulle jag ju också vilja få igång mitt bloggande. Det skulle ju vara lite draghjälp. 

Well! Jag bjudet på lite bilder på mina senaste alster. 
Dessutom! Jag höll på att glömma! Jag måste ju presentera den nya familjemedlemmen. Den socialaste katten jag träffat. Kissekatten, en liten Helig Birmakille på 1,5 år. Han behövde ett nytt hem, och jag kunde så klart i te motstå honom. 
Håll nu tummarna att jag uppdaterar lite oftare!

God natt!Gissa mojängen


Det hade uppenbarligen gått ett tag mellan inläggen här igen. Rackarns! Tror mycket av det beror på min högeffektiva och produktiva sida är framme just nu. Jag våldgästar min farmor ett par gånger i veckan för tips, trix samt en möjlighet att rota i hennes trårulleskatt. 

Jo så är det. 

Därför skriver jag bara ett kort inlägg idag. Dessutom med en fråga. Denna manicken sprang jag på igår. Vilen fantastisk grej!

Men du! Vet du vad det är för något?

RSS 2.0