16 september verkar inte vara en bra dag!

För exakt ett år sen låg jag här i min säng och mådde extremt dåligt. Min mage var stor som en luftballong och jag var hungrig fast jag inte fick i mig något och jag behövde gå på toa men där hände inget så att säga. Detta var upphällningen till tre dagar/två nätter på sjukan. När de inte kunde hjälpa mig mer skickade de en remiss till Sahlgrenska. 

För den som minns allt rätt, minns att det hände inget med den. Eftersom mottagande doktor avfärdade den med "patienten har bara ont i magen". 

Jag har inte orkat föra det kriget också, så jag la ner det utan att gapa efter mer hjälp. Varför försöka få hjälp när man inte får den? Men i min värd är det väl av yttersta vikt att man fortsätter leta efter felet, när de första undersökningarna inte visar något? Smärta är väl inget man ska behöva Lea med? Smärta är väl ett ytterst viktigt symtom att ta fasta på?

Well! När jag kom hem ikväll kom jag på att helgens äckelmående är precis som det förra året. Alla symtom är de samma! Däremot kunde jag lugna dem lite, eftersom jag hade lite medicin kvar. Den skall hålla i 24 timmar tror jag. Det är 4 timmar sen jag tog den, och för 1,5 timma sedan slutade den verka. Så här ligger jag nu med en stenhård mage som bara pöser mer och mer. Ska försöka en liten stund till med att somna, det ser dock mörkt ut. Får väl sätta mig och sticka i värsta fall, i väntan på att få åka till vårdcentralen. 
Kan ju slipa lite på mina argument för att få hjälp nu! 

För att säga det en gång till. Well!
Den som lever imorgon får väl se då hur jag mår.

Baj baj, äppelpaj! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0