Oj!


Här kom jag in i bloggen för att göra en lite uppdatering. Det var ju några dagar sen sist. Döm av min förvåning när jag tittade på statistiken och från gårdagens 27 besökare har det varit 154 unika besök här idag. What liksom? En likadan, men inte lika stor boom hade jag för någon vecka sen också. Och ingen lämnar spår efter sig. Får man säga att det är lite trist? Det hade ju varit kul att följa upp, och kul att få hälsa på hos er! Jaja! Jag får väl helt enkelt ta och följa upp det en annan dag!

I alla fall. Egentligen skulle jag vilja visa upp mina egentillverkade, fina julklappar, men eftersom de inte är överlämnade än så kan jag inte göra det. 

Istället vill jag visa upp mina fina nya pyjamasbyxor. Jag ÄLSKAR pyjamasbyxor! Tidigare har jag inte använt sådant, men efter att ha fått lite större insikt i min egen problematik har jag fått en liten aning bättre sömn efter att jag började sova i pyjamas. Bästa plagget helt klart! Mjukt och skönt att ha på sig även när jag sitter och stickar i soffan. (Så därför står det fortfarande på min önskelista, för julklappsönskelistan har nu övergått till en födelsedagsönskelista.)

Dessutom förärar Kattastrof mig med sällskap i soffan ikväll, och det år aldrig något att förringa! Däremot får jag väl vara glad att hon inte vill ligga i/på det jag virkar på.

Ha nu en god fortsättning på julledigheten eller vad ni nu har! Snart dags för förberedelser för det nya året. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0