En fin julklapp till en fantastiskt fin vän!

 
Ni som läser här minns kanske att jag startade en digital insamlingsbössa för #MH13s favör? När jag hade gjort det så gav Erika mig i uppdrag att sticka ett par handledsvärmare så skulle hon skänka pengar till bössan.
Jag antog uppdraget, för jag tyckte det lät så bra. Så jag sökte på något som skulle passa Erikas händer och som skulle blinga upp jobbet lite. För tydligen är det kallt på hennes kontor.
Jag hittade ett mönster hos Viffla, och det tog inte lång tid för mig att bestämma mig.
När jag sen så började att sticka dem så märkte jag att det gick väldigt snabbt. Snabbstickade mönster är på något sätt väldigt roligt. Det blir så mycket roligare när man snabbt ser vad det skall bli.
Och när jag var någonstans på mitten insåg jag att detta inte skulle bli ett välgörenhetsprojekt faktiskt. Det blev en julklapp. Av två anledningar. 1: Erika önskade sig ett par. 2: Jag blev väldigt nöjd med dem och ville verkligen ge bort dem, med massa kärlek.
 
För att Erikafiera dem sydde jag på ett litet hjärta på varje vante. Sen ville jag som sagt skänka hennes arbetstid lite men fin blingbling så det blev fina glänsande knappar.
 
Och som de blev mottagna med kärlek. Precis som jag trodde tyckte Erika att hjärtanen var pricken över i:et!
 
 
Och när alla julklappar och sånt är gjort skall jag göra ett par regnbågsfärgade torgvantar till mig.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0