En bra dag!

Wow!

Idag har jag faktiskt haft en bra dag, nästan helt igenom. Jag kom upp vid 10:20 vilket är rekordtidigt näst intill. (Bara de dagarna när jag haft möten eller läkarbesök har jag gått upp tidigare.)

Skulle städa idag, så jag gjorde det innan frukosten. Ville inte hamna i situationen att fastna i soffa igen. Hade trots allt en tid att passa. Två skulle jag hämta Felix på dagis. Insåg dock att jag är snurrigare än vanligt. Bytte jag rum för att t.ex lägga en sak till rätta slutade det med att jag började på något helt annat. Som när jag dukat fram min frukost, så hamnade jag i badrummet och hängde upp rena handdukar. Bra jobbat!!

Affären är ingen rolig plats dock. Skulle upp och fixa växel till parkeringsautomaten och kände pulsen rusa och hjärtat klappa som en stånghammare. Men på med pokerfacet och le, le, le så går det att ta sig ur det jobbiga också.

Sen 14-tiden har jag varit fullt sysselsatt av Felix. Han är verkligen en helt underbar liten person. Har de senaste veckorna sett mer och mer hur mycket han är lik mig. I sätt och personlighet. Inget, verkligen inget kommer få skilja oss två! Hoppas verkligen att moster kommer få ha en lika stor och betydande roll i hans liv även efter tonåren. Håll tummarna!

Låg och tjuvligans på honom ikväll när han skulle somna. Hur ljuvligt är inte det? Han låg och kämpade för att hålla sig vaken och vips så klippte ögonlocken till en sista gång för dagen. En djup suck kom från honom och han sov tryggt. Fick dock lösgöra honom från varma kläder och täcken en timma senare då han var varm som en vedeldad bastu. Jag är lycklig för att få lägga mig i en varm säng.

Men, nu ska jag nog se till att somna så att dagen slutar utan allt får mycket ångestpåslag. Good idea va?


Vi var ute hos morfar och Anna-Karin en sväng ikväll. Felix visade mojfaj hur man spelar Toca Doctor. Mojfaj lärde sig till och med hur det fungerade och sa att det var kul. Att mobilspel är kul, det hör man inte ofta från den gubben.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0