Jag ska inte börja blogga...

...men det kan sitta på sin plats att göra en resume av året som har gått.
 
 
Jag tänker inte bli långrandig. Vill egentligen bara nämna att det gågna året kan kallas kontrasternas år. Årets första dag var nog en av de gladaste dagarna jag haft i mitt liv. Det kom snart att slås ner, stenhårt. Inte ens två månader senare stod en livskris bakom en gavel och efter det har dagarna, veckorna, månaderna blivit en väldigt lång berg- och dalbana i känslor och ickekänslor.
 
Jag har i alla fall tagit mig igenom det här året. Kan inte påstå att jag är jättepeppad att starta ett nytt år just nu. Nya år för mig innebär att vända blad och börja om på nytt. Nytt år, nya möjligheter. Men jag är liksom inte där nu. Jag står och stampar och kommer fortsätta att göra det ett tag framöver. För är det något jag måste göra nu så är det just att rensa ut det gamla, innan jag vänder blad och startar om igen.
 
 
Men. Jag vill ändå säga.
Hoppas att ni får ett gott slut på 2012 och en kanonbra start på 2013.
 
 
Ni vet ju vad 2013 innebär för mig. Jag kommer träda in i de ljuva 30. En kompis sa idag, det är en snygg ålder! Får väl ta henne på orden och hoppas att det kommer vara snyggt även på mig.
 
 
 
RSS 2.0