Med förhoppning om att göra ett barn glad

I våras fick jag ju för mig att jag skulle lära mig att virka. Det gjorde jag genom att titta på Youtube, bloggar och på olika handarbetssidor på nätet. Inte en enda person har suttit intill mig, utan precis som allt jag vill lära mig (smycken, sticka efter diagram m.m.) så bara bestämde jag mig för att lära mig det. Punkt. En av de sidor jag surfade in på tidigt var den här: Hjärtekatten. Tidigt bestämde jag mig för att vara med och tillverka en sådan. Däremot kom jag fram till att skjuta lite på det, eftersom jag inte tyckte att jag var så bra på att sätta ihop delarna. Eller ja, mina höga krav motstod inte resultaten. Men så, i torsdags bestämde jag mig för att ge mig på projektet.
 
Och fort gick det. Jag virkade kroppen under ett par timmar på torsdag natt, fredag förmiddag samt lördag förmiddag. Armar, ben och svans tillverkades under söndagen. Idag virkade jag hjärtat och sedan sattes delarna ihop.  Visst är hon ljuvlig? Tror faktiskt hon skall få namn efter min katt. Det känns merst naturligt.
 
Igår bestämdes det att jag fått i uppgift att virka en i Johannes namn. Han betalar garnet och jag virkar katten. Därför säger jag det här, är det någon mer som önskar att skänka en sådan här katt men inte har kunskap i virkning, säg till så kan jag bistå med lite hjälp. Det här är helt klart en liten verksamhet som är värd all hjälp den kan få!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0