En läsvärd bokserieBokmal som jag är så försöker jag fördriva tiden med att läsa, det är dock synd att säga att det skulle gå så där bra med den saken. Har läst tre böcker totalt, och har flera böcker som skulle vilja bli lästa. Jag kommer dock inte igång bara. Tänkte här om dagen att ljudböcker skulle kunna vara en sak att testa. Ligga still och lyssna på någon som läser, vad kan vara lättare?
Tusen miljarder saker kan tydligen vara lättare säger jag då...

Men i alla fall. Jag vill tipsa om en helt okej bokserie. Det är en svensk deckarserie av Kristina Ohlsson. Böckerna som har utkommit är: Askungar, Tusenskönor, Änglavakter och Paradisoffer.
Böckerna är lättlästa och det finns hela tiden en spänning med. Syrran och jag har visserligen lite olika uppfattning om böckernas upplägg. Om jag förstod henne rätt så tycker hon att det inte händer något alls, och vips så händer allt på sista sidorna. Jag håller inte helt med där, jag tycker nog att det finns små tvistar som för berättelsen framåt.
När jag läst klart en bok vill jag helst att det skall finnas flera böcker med samma karaktärer på en gång efter. Därför kan just serier vara bra för det. (Även om jag oftast får vänta mellan böckerna eftersom författaren tar god tid på sig att skriva nästa del.) Har du samma problem som mig så är den här serien perfekt att börja med, förutsatt att du inte redan läst den då.

Trevlig lässtund.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0