En får ju testa appen.

Bilden och rubriken har inget med varandra och göra. Inte heller texten om jag ska vara helt ärlig. Jag vill ju bara testa blogg.seappen som nyss kommit ut. Har du också tagit hem den? Om inte, gör det på en gång. Den är lätt att blogga i!

Nu, åter till Idol.

Ett snabbt inlägg...

...innan räkningarna skall betas av.


BLOGG.SE har äntligen släppt en egen app! Skynda! Fynda! Eller ja, appen är gratis. Så skynda att ta hem den till din telefon. Nu kommer det bli mycket enklare att blogga när man är ute på rymmen! KUL!

Och allt jag kan hoppas på...

Nä! Här skall inte hoppas på något!
Det handlar snarare om,
...och allt jag NU väntar på.


God morgon!

I mitt huvud har jag massa bra formuleringar...

...men när jag sätter mig ner för att få dem på pränt så kortsluts det. Det är som att orden fastnar någonstans på vägen och vägrar att göra mig till viljes. Jag kan ägna långa promenader åt att formulera fina rader till min blogg. Det är till och med så att jag kan klappa mig på axeln och bli riktigt nöjd med en mening som jag kommit på. Men så, när jag kommer hem till datorn så är det som att allt som lät så där fantastiskt blir smått, futtigt och jättefel. Det senaste har jag kommit på att det kan bero på att nära och kära läser min blogg. När jag började blogga så var det ju för min egen skull. Jag skrev och skrev och skrev, direkt från hjärtat. Skall jag vara ärlig så var den här bloggen rätt mörk i tongångarna i dess begynnelse. Därefter blev den mer och mer officiell och då blev inte inläggen så privata längre. Jag säger inte att det är fel att blogga om sin dag och sitt liv och det som händer i det. Det har nämligen en poäng det också. Jag trivs oftast med det min blogg har blivit. Däremot känner jag att jag då inte heller kan berätta om mitt innersta varje gång.

Varför kan jag inte det. Jo, för att jag vet att jag formulerar mig ganska djupt och invecklat och läsare kommer att fråga vad jag menar och vilja ha svar på det. En del har sagt till mig att jag skrivit vissa inlägg bara för att få frågorna, att jag vill liksom göra mig märkvärdig. Men det vill jag verkligen säga att det inte är. Ibland är det bara skönt att få skriva om det som rör sig i huvudet, utan att säga exakt vad det är. Tänk er in i det och tolka fritt, men fråga inte vad jag menar. Ta det för vad det står. Jag kommer nu förska använda min blogg för att bearbeta det som finns i mitt huvud.

Har ett inlägg på g i huvudet, men det kommer väl senare. Nu har jag i alla fall fått ur mig mina tankar om varför jag skriver min blogg som jag gör. Tack för visat intresse.

En liten utmaning för kvällen...

Hanna har utmanat mig i sin blogg, och eftersom jag ändå inte har något att göra så kan jag väl lika gärna besvara frågorna. So, här har ni mina svar.

Varför började du blogga?
Lite var det väl för att alla andra bloggade. Men, först gjorde jag det helt i hemlighet. Någonstans på vägen blev den officiell. Något jag ångrar ibland, för jag kan inte skriva av mig lika mycket här i nu. Men men, sånt som händer.

Vilka bloggar följer du?
Jag läser mina vänners bloggar, K.Olofsson och Hannas blogg. När jag har tråkigt går jag in på Kissies blogg eller på Micahs blogg.

Favoritfärg?
Behöver jag skriva ut det eller vet ni det redan?

Favoritfilm?
Hundtricket är ju en i alla fall. Det finns många fler filmer som ingår i favoritfilmer, men jag är trött så jag kommer inte på dem just nu.

Vilket land/länder drömmer du om att få besöka och varför?
Dubai, Island, Thailand, USA, England. Ja, jag skulle vilja se alla länder antar jag. :)


Jag tänker ju inte tvinga någon att göra denna utmaningen, men om ni vill så gör den. Sofia, Jessica, Sandra, Malene, Plupp.

För tretton år och 19 dagar sen föddes den...

img_0113 (MMS)

För tretton år och 19 dagar sen föddes denna underbara tös. Jasmine! Tänka sig, jag var tonåring då och har i takt med att hon vuxit upp kommit att bli en vuxen i hennes liv. Istället för lekkamraten jag en gång var. Min kloka, fina och omtänksamma vän. Idag ska vi gå på födelsedagsbio. En tradition som vi har sen ett par år tillbaka. Idag blir det Jag saknar dig. Så, dags att återgå till vårt livliga samtal. Tjipp!

Strof har fått kärleksbrev...

img_8708 (MMS)

Strof har fått kärleksbrev...

Sjukdom är ett annat ord för tristess!!

En man går på en gata i Göteborg,  varpå han öppnar en dörr till en butik och frågar:
-Har ni persilja?
Innehavaren svarar lite irriterat:
-Det här är faktiskt en porrbutik!
-Har ni dilldå??


Läste den här igår och har roat mig med att tänka det sista ordet ett par gånger. Då garvar jag en massa och livet blir lite roligare en stund. Sen inser jag att jag fortfarande sitter hemma och är sjuk. Suck alltså!

När jag sitter still i soffan mår jag rätt gott. Men så fort jag försöker göra något svettas jag kopiöst och mår dåligt. Varför göra något då tänker ni? Svaret är enkelt, jag är sjukligt (höhö) rastlös!
Ska greja lite till, sen lovar jag att jag skall sitta fullständigt stilla i soffan. Promise!


Haha! Jag hade så tråkigt så jag till och med beställde delar till min bil. Fantastiskt bra va?

Well! Nu går jag och försöker lura bort tristessen. Önska mig lycka till!

Kalla mig fånig...

img_3103 (MMS)

...men när jag har 37 i temp mår jag pyton. Ungefär som när andra är uppe och nosar på 38-39 grader antar jag. Därför gick jag hem idag. Jag är inte så van vid feber. Det händer ett par gånger om året att jag får det. Ikväll satte det sig i mina knän. Jag har ont! Och det smärtar vare sig jag står, sitter eller ligger. Har lagt mig nu, och det känns som jag har tusentals arga myror i knäna. Hoppa det går över till imorgon. Palla det här!  God natt!

L + W = Sant?

När du står ensam kvar på tå...
...kom ihåg mig då!

Bokmaraton 2011 - Bok 22 och 23.

Ibland får man slå sig för pannan, när man gör så fel! Jag hade skrivit ett längre inlägg om bok 22 och 23, när jag skulle gå in och radera ett tidigare inlägg för att kunna byta plats på dem. Men ack, det blev jättefel. Så jag raderade bokinlägget så klart. Typiskt! Så därför tänker jag inte skriva om det! Det var alldeles för långt. Däremot kommer jag bara att berätta vilka blöckerna var.

22.
Jag skall fånga en ängel - Hans Östlundh
Mycket läsvärd bok!

23.
Jag är OZZY - Ozzy Osbourne
Trodde aldrig att jag skulle kunna läsa ut den här eftersom jag fick en ofullständig bok. Men, efter ett mail till förlaget så fick jag en ny bok och genast kunde jag läsa ut den. Det var liksom en sidvändare, så det var tur att jag kunde slutföra den. Jag hade liksom ingen lust att köpa en till.

En djup reflektion från sjuksoffan


Hellre vara sjuk ihop,
än frisk ensam.


I veckan bjöd Erika in mig till lördagslunch idag, vilket jag så klart har sett fram emot.
Gissa om jag inte kände mig lika glad igår, när jag gick hem från jobbet eftersom jag mådde uselt.
När jag vaknade i förmiddags var jag inte jättepigg, men när jag pratade med Erika så tyckte hon ändå att jag skulle komma eftersom hon själv varit sjuk redan. Så, därför har jag spenderat ett par timmar hos henne. Vi fikade, jag justerade hennes armband och hon stickade. Vi beställde också biobiljetter och lagade lunch. Sedan tog det inte lång stund efter allt det innan vi båda somnade på soffan.
En sak är helt säker, även om vi inte var jätteroligt sällskap, så trivdes vi gott ändå. Som vi sa innan jag skulle gå hem, hellre ha trist ihop än att ha roligt ensam.

Tack för en härligt slapp dag mitt hjärta!

When you try your best...

...but you don't succeed When you get what you want, but not what you need When you feel so tired, but you can't sleep Stuck in reverse And the tears come streaming down your face When you lose something you can't replace When you love someone, but it goes to waste Could it be worse? Lights will guide you home And ignite your bones And I will try to fix you And high up above or down below When you're too in love to let it go But if you never try you'll never know Just what you're worth Lights will guide you home And ignite your bones And I will try to fix you Tears stream down on your face When you lose something you cannot replace Tears stream down on your face And on your face I... Tears stream down on your face I promise you I will learn from my mistakes Tears stream down on your face And on your face I... Lights will guide you home And ignite your bones And I will try to fix you

När kroppen inte vill göra som jag vill......

img_1738 (MMS)

När kroppen inte vill göra som jag vill... (bilden har inget att göra med inlägget, mer än att Kattastrof är världens bästa vapendragare i vått och torrt.) Jag är pigg, vakna utvilad. Ändå vill kroppen inte signalera detta utåt, utan visar bara upp en sengångarattityd. På vägen hem från min underbara vän igår insåg jag att det inte är fysisk trötthet. Utan psykisk. Och varför kom jag på det? Jo för att gråtkänslan ligger bakom ögonlocken. Jag orkar dock inte ta tag i det nu. Det får vänta en vecka eller så. Yes! Snart slutar jag dock för dagen. Gott är det! Soffan blir min vän ikväll!

Idag pysslar jag ihop ett presentkort. Kul...

img_5664 (MMS)

Idag pysslar jag ihop ett presentkort. Kuligt värre!

Dagens...

Humör: Trött och hängig
Kläder: Mysshorts och Take That-tisha
Undran: Varför skall min mage alltid lägga av när jag skall göra något kul?
Tack: Till mina underbara kollegor som får mig att växa lite varje vecka.
Innan: Sjukdomssurfade on the net.
Nu: Ska jag hoppa ner i sängen!
Efter: Läsa lite i min senaste bok.
Gillar: Att det är helg!
Gillar inte: Att jag mår skit.
Upptäckt: Det vill ni INTE veta!
Borde: Städa för Kattastrof
Låt:
Tvns surr i bakgrunden bara.
Kommentar: Du förstår nog inte hur snygg jag tycker att du är.
Måste: Lägga om kosten.
Längtan: Väntar och väntar på ett litet besked...
Mat: Kebabsallad i stan
Bästa: KATTASTROF


Nu skall jag dra ett gammalt täcke över mig...
...GOD NATT!

RSS 2.0