Ibland hittar man plötsligt det man inte visste att man behövde.


Bild: Pärlgrossisten.se

I söndags satt jag och Sofia och pratade om hur vi tänker klä oss på det bröllop vi båda är bjudna på. Vi båda har i alla fall klänningarna. Det som saknas är smycken och skor. Sofias klänning går lite i 50-talsstil så hon önskade ett pärlhalsband till det. Självklart erbjöd jag mig att undersöka hemma i mina pärlgömmor och se vad jag hade. Tyvärr var det inte så mycket som jag trodde, så jag fick surfa runt på de sidor där jag förr har köpt hem pärlor och tillbehör. Då hittade jag in på sidan Pärlgrossisten och efter ha bläddrat runt i deras kategorier hittade jag dem. PÄRLORNA. Som behövdes till mitt halsband som jag inte ens tänkt att göra.
Ja men så är det, ibland hittar man det man inte visste att man behövde. På bilden ovan så är det pärlmixen till höger (rosa, turkos, blå och vit). Den kommer passa PERFEKT till min klänning. La till en påse av den andra grön/blå mixen också då de metallblå pärlorna kommer passa utmärkt med halsbandet.
Nu var det ju så att jag skulle hitta pärlor till Sofia också. Efter lite mer bläddrande hittade jag också dem. Men, efter att ha gjort en liten statusuppdatering skulle en vän titta hemma hos sin mamma om hon kanske hade sådant till försäljning också. Så, jag väntar med min beställning för en stund. Imorgon beställer jag istället.

Halsbandsmodeller?
Ja, jag vet inte riktigt än. Det lutar åt enkla modeller i alla fall.
Sofia önskade också ett par matchande örhängen och ett armband. Så, ni vet ju vad jag har att göra framöver!


Kommentarer
Postat av: Sofia

Det kommer bli så fint så!!!!:)

2011-05-13 @ 23:09:56
URL: http://galtkanallt.blogg.se/
Postat av: Angelica

I hope so my little heart! =)

2011-05-14 @ 13:48:47
URL: http://jelican.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0