Snälla, säga att något är fel!

Jag har tröttnat!

4,5 veckas strikt GI-ätande och hårdtränande lyckades jag gå ner ca 2 kg. Då skall ni veta att det inte var mycket slarv alls under den tiden. Men så ställde jag mig på vågen idag, och på mindre än en vecka har jag gått upp nästan 3 kg igen. Just nu känns det som att jag ökar minst ett par kg varje gång jag bara tittar på en godisskål eller en god drink. Men tittar jag på sallad och andra nyttigheter så säger det pppppppppfh och inget annat händer. Jag har ju använt mig av GI-kost förut och har då rasat i vikt. Nu händer verkligen inget alls och jag bävar för att ställa mig på vågen.

Logiken säger att jag kan märka på vissa kläder att jag har omfördelat och att det är just där man skall titta, och inte på den faktiskta viktnedgången. Men, innan har jag lyckats gå ner mellan 1 och 1,5 kg per vecka. Nu går jag bara upp.

Någonstans måste det vara fel eller? Så, nu skall jag åka ut till vårdcentralen och be dem ta test för ämnesomsättningen. Ett par olika personer i min närhet har rekommenderat att kolla upp det eftersom vågen står still. Så, det är lika bra att göra det idag när jag ändå är hemma för min onda nacke. Snälla, säg att det finns ett fel, så det finns en förklaring. Annars får jag helt enkelt sluta äta...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0