Lovord, lovord, lovord


Det haglade lovord idag..."Du är en bra ledare, du är bra på att organisera"

En deltagare på jobbet tyckte att jag skulle söka mig till Lottakåren och han underbyggde det med att säga att jag är bra på att leda och det för att jag kan organisera och planera. Fast, om något var negativt så skulle jag vara lite strikt. Fast det var klart, man behöver kanske vara lite strikt för att leda.

Tror faktiskt jag växte ett par cm där jag satt bland utsorterade äpplen och päron. Det där gav ett bevis på att mitt jobb ger någonting, och det är inte bara deltagarna som får kunskap och feedback av mig. Jag lär mig så mycket av dem också. När de dessutom kan uttrycka det i ord, det är obeskrivligt roligt att höra. Gråtkanalen blev såklart påverkad också...


"Du utstrålar 100%"

När jag var hos läkaren idag berättade jag vad jag jobbade med och att jag satt igång med träning ganska intensivt varpå läkaren säger, det låter som du går in intensivt när du börjar med något. Som att du satsar 100% då, och det är väl därför du jobbar som coach också. Jag försökte besvara det han sa och han utbrister: Hela du utstrålar 100%.
 
Läkaren fick höra en liten del av vad mitt jobb handlar om och han kunde ge så fina komplimanger. Sedan visade han också ett genuint intresse för mina arbetsuppgifter och vad jag möter för utmaningar på mitt jobb. Varje gång jag får prata om mitt jobb njuter jag för det är verkligen roligt att berätta om det, eftersom det är ett så stimulerande jobb.


"Muskler fattas inte, det känner jag"

Samme läkare undersökte min nacke, axlar, armar och rygg och vände och vred på mitt huvud. Han konstaterar att jag är stel och ser på mig att det gör ont. Så säger han, ja muskler fattas inte här i alla fall.

Vem vill inte ha komplimanger för att man tränar? Att få dem när man minst anar det slår än bättre. Så, jag gick inte bara hem från läkaren med ett recept på nya piller, utan jag gick hem med en sån där gladboll i magen också. En bra dag helt enkelt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0