Giljotinen är inte långt borta för min del!

Fy fan och jävla helvete!
Något har hänt med min nacke, det gör så ont att jag inte kan ha huvudet rakt upp. Utan, jag går med det lätt lutat åt höger. Försöker jag räta upp huvudet så sprider sig en smärta blixsnabbt längs hela vänstra sidan av halsen. Om jag skall försöka förklara smärtan är det som något vasst tränger in någonstans längs halsen, (jag har lokaliserat tre epicentrum som gör ondast) och i ljusets smärtans hastighet sprider sig en förlamningskänsla i hela kroppen. Just exakt när det gör sådär ont vill jag bara lägga mig ner och dö!
Sedan sitter smärta i, i kanske en sekund. Och det för att jag för att jag såklart väljer att luta huvudet åt höger igen. Jag kan trycka på de tre punkterna och få fram samma smärta, den varar längre, för att sen tyna bort under mina fingrar. Ni vet, som en muskelknuta gör under massörens fingrar. Det negativa är att om jag lutar tillbaka huvudet igen så kommer bränner det till igen och det gör ont.
Fast, bränner till är fel. För, känslan är att det är förlamande kallt i halsen.

Det kanske inte var världens bästa idé att stanna ute med tjejerna igår, efter middagen.
Men, medan jag rörde mig lite så kunde jag förtränga smärtan i korta stunder.
Natten har varit ett rent och skärt svart helvete. Jag har sovit ungefär en timma åt gången, för att vakna av den hemska plågan jag har i nacken. Jag har försökt att ligga stilla, men somnar man så rör man på sig, det är liksom självklart. Så då har jag fått lägga mig till rätta igen och grimaserat över hur ont jag faktiskt har.

Så, nu sitter jag och väntar på att få gå bort till vårdcentralen och få det uppkollat.
Och få starka tabletter hoppas jag, för kan jag inte få slappna av kommer det aldrig att ge med sig. Utan då kommer det antagligen bara bli följdsmärtor på andra ställen i kroppen.

Ska bara ta mig in i duschen och så ska jag försöka få på mig kläderna.
Spännande...


Kommentarer
Postat av: Plupp

Men fy sjuttsingen, det där lät verkligen inte bra! Hoppas att dom på vårdcentralen kan trolla fram någon bra meducin så du slipper ha så där ont.Kram!

2011-02-06 @ 17:48:14
URL: http://fialicious.blogg.se/
Postat av: Angelica

Domen löd: Du har en kraftig nackspärr. Men, hon förstod ju att jag inte gärna rörde på mig naturligt, när jag hade så ont. Så jag fick två paket med olika dunderpiller. Nackdelen; jag är svintrött! Men, sova bort smärta är väl bra?! =)Kraam!

2011-02-06 @ 19:12:30
URL: http://jelican.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0