Mitt sommarlov...

...vad jätteskönt mitt sommarlov skall bli!Titta vilka sköna bilder jag hittade i min i-Phone!
Visserligen vet jag att de också finns på min dator. Jag har miljoner bilder på min dator. Eller ja, kanske inte miljoner. Men en stor mängd är det i alla fall. Tyvärr är det inte ofta jag får för mig att gå in och bara titta på mina bilder. Nej, de ligger mest där och tar upp plats. Det är högst otänkbart att jag skulle radera dem, bara för att frigöra lite plats. Den handlingen finns inte på kartan. Nej, mina bilder är mina bilder. Vare sig jag tittar på dem ofta eller inte.

Anledningen till att jag tittade på bilderna nu, var för att telefonen är inkopplad i datorn för batteriladdning. Därför kom frågan om jag ville ladda över bilderna till datorn, öppna mappen eller vad det nu kommer upp för förslag när man kopplar in luren mot datorn. Därför satte jag mig och tittade på bilderna. Många kommer från i somras. Bland annat de två här ovan då.

De är tagna en relativt vacker sensommardag. Svägerskan Hanna och jag tog med oss killarna för att gå på blåbärsjakt. Två tappra jägare var taggade till tänderna när vi började gå mot blåbärsstället. Det dom inte förstod var att de skulle behöva jobba för att få lite blått guld i munnen. Därför blev vi inte långvariga i blåbärsriset utan vi fick snart vända hem igen.

Då var killarna med på noterna igen. Plötsligt var det som någon satt eld i baken på dem. De spurtade ifrån oss i rekordfart, medan vi hamnade på god efterkälke.


Tänk vad roligt det är med bilder. En bild säger mer än 1000 ord. Två bilder bör med andra ord säga mer än 2000 ord. Bilderna här ovan säger mängder med ord till mig. Lycka. Tävling. Spring. Sommarlov. Bus. Lek. Vänskap. Och så vidare. Vad säger bilderna dig?

Berätta gärna, jag är nyfiken!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0