Spontanträff med Belix och Lillebror!

Som bestämt följde Jasmine med mig hem idag efter att jag hade jobbat klart. Detta för att vi skulle se på film och ha lite mys. Men, när jag sa att jag bara skulle gå och byta Lillebrors present så tyckte hon att vi skulle bjuda in oss hos Weronica med familj. Sagt och gjort så gjorde vi det! Snabbt och lätt, färdigbrett så att säga! Så efter att ha ätit lite mat och annat så styrde vi kosan mot Ytterby och ett par timmar långt besök.

Redan när vi kom gående på gården hörde vi hur en lite Felix blev arg och förbannad på sin mamma. Han gjorde inte som hon sa, och jag tror han tänkte att hon inte gjorde som han tänkte. När vi sen kom upp på loftgången öppnade Weronica dörren och ut kom en liten illbatting flygande och snabbt flaxade han upp i min famn! Me, där blev han väl egentligen inte långvarig. För Jasmine kom att bli en stor favorit ikväll! Felix är känd för att fyra av stora charmoffensiven. Ikväll var det något i hästeväg. Han hade full koll på vart Jasmine befann sig och han skulle leka, "prutta" på hennes mage, kramas och busa med henne. Det märktes absolut mest Då skulle han upp i min famn för en kram, och när den var avklarad kastade han sig över till henne. Kärlek vid första ögonkast!!


Lillebror var lika go som i måndags, eller godare får jag kanske säga! För, idag var han inte hungrig. Han var mest en liten tröttmössa. Han sov när vi kom, han somnade om när jag klappade honom i rumpan och han sov efter att han blev upplockad. Enda gången han vaknade var väl egentligen när vi bytte ställning på honom, och han inte fick ligga i sin grodställning på våra bröst. Och när han blev nersatt i babysittern förstås, det gillade han INTE. Protester, proteseter, protester! Men, att snusa in en bebis doft, att man klarar att ställa sig upp efter det. Har man inte somnat av en trött bebis så däckas man ju av deras dofter! Underbara lilla knytt!


Belix och Beppe


Jasmine och Lillebror
(tror minsann att två killar charmade en tös ikväll)


Moster och grodrumpan!


-Det var tur att mamma skulle hänga tvätt. Då kan jag ligga här på moster i fred en stund medan storebrosan sysselsätter sig. Zzzzzznark!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0