Vilken kväll!

Ikväll har jag haft det så trevligt, verkligen genomtrevligt. Jag tog nämligen pendeln till Solna och där möttes jag upp av en vän. En så kallad internetvän. Vi båda har hängt på samma forum och har väl "känt" varandra i drygt två år. I alla fall till våra internetalias. Hösten 2008 började vi även prata på msn, av en ren slump faktiskt. Och många timmar vid msn har det blivit. Vet inte hur mycket gnäll han fått lyssna på, och hur många gånger jag tackat honom för att han orkar just lyssna. Vet inte heller hur många gånger han mer eller mindre skällt på mig för att jag låtit vissa personer styra mina känslor. Men, vår internetrelatioon stannade inte där, vid msn. Utan någongång fick jag även hans nummer, för slog vad om att jag inte skulle våga ringa honom. Så, tji fick han när jag ringde sent en natt när jag var på väg hem efter en utekväll. Jag tror han blev lite imponerad. Han sa att jag var rolig att ha fyllesamtal med. Inte för att jag var speciellt full, utan mest yster, på det sätt bara jag kan vara yster på. Så ibland har han kunnat slänga ur sig att han tycker det var länge sen jag ringde ett sådant glatt samtal. Eller som när jag berättade för honom att jag skickat över 3000 sms en månad. Hans kommentar då var: Och inte ett enda till mig. (Visst hade jag smsat honom, men vi båda är smsare så jag fick lova att bättre mig.)

När jag berättade för honom att jag skulle bosätta mig här uppe i 08-land var snabb att be om en fika med mig. Vi försökte förra veckan, men då kom inköp av ett årkort för AIK ivägen samt en sofflytt ivägen. Så i fredags skrev jag till honom att vi behövde styra upp något till denna veckan. När jag sen åkte igenom Solna igår efter helgen hemma så bestämde vi att den fikan skulle bli av idag.

Jag tycker verkligen att det är riktigt kul att träffa människor irl som det så fint heter på just internetspråk. Även om det är nervöst i många lägen. Men, idag fanns det inte tid att vara nervös, för vi gled in i något samtalsämne och en stund senare hade vi pratat bort tre timmar. Vi pratade om fotboll (hur nu en IFK:are och en AIK:are kan prata fotboll utan att slåss?) politik, film, kändisar och vänskap telfonoperatörer. Säkert massa mer eftersom vi pratade konstant. Det är så intressant och se om ens bild av en internetvän stämmer eller om allt bara är just en bild. Idag stämde allt. Det kunde inte bli mer pricksäkert. Det finns ju ett par personer som inte riktigt nått upp till mina förväntade bilder, det finns dem som jag fortfarande är sjukt nervös med, även efter att ha sets flera gånger. Men, det handlar väl till sist om hur man är som personer. Jag är pratig, så det förslår. Det vet jag! Alla mina anhöriga säger att jag inte kan vara tyst en sekund. Men, där har de fel! Väldigt fel, för när jag umgås med personer som själva inte säger så mycket så blir jag nervös och vågar inte babbla på i hundratio. Det är synd!

Men som sagt, jag träffade inte en yxmördare idag heller. Utan en genomtrevlig människa, som jag verkligen vill träffas igen. Innan vi träffades så varnade jag honom för att jag kanske skulle kunna vara riktigt tråkig. Då svarade han bara: Jag kan aldrig i mitt liv tro att du är en tråkig människa! Jag hoppas att jag inte var det! För, jag hade som sagt väldigt trevlig ikväll!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Boka upp den 23:e Juli!!!!! :D http://www.gp.se/kulturnoje/musik/1.307105-pink-till-ullevi

2010-02-09 @ 12:45:14
URL: http://hannaofsweden.se
Postat av: Frida-Fantastiskamamman

Härligt att du kände så!!!!

Klart du får använda dig av mitt citat, dessa ord är några jag lever efter varje dag,

Många kramar

2010-02-09 @ 20:41:55
URL: http://fantastiskamamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0