Så lite kan ge så mycket

Vilken trevlig dag jag haft, större delen av dagen i alla fall. Jag satt på den röda linjen, men trodde jag satt på den gröna. Tur att Martin kunde vara flexibel, så vi kunde ses vid Liljeholmen istället. En mycket trevlig fika fortlöpte under ett par timmar. Fika är bra för själen, likaså trevligt sällskap och småprat! På vägen hem skulle jag ta vagnen mot Ropsten, men linjen mot Mörby kom tidigare. Detta gjorde att jag blev lite förvirrad och gick av någonstans där jag inte riktigt visste vart jag var. Under tiden pratade jag med min syster så när hon förstår att jag är lite vilsen så säger hon: Vi lägger på nu, så du får leta dig fram till rätt ställe. Du kan höra av dig om du kommer hem. (OM du kommer hem. Haha, hon är söt den tösen.)

Rätt kom jag tillslut och hem kom jag också. Emma och Alex hade varit snälla och sparat lite mat till mig så jag var lycklig. Strax innan 22 ringde jag Christoffer för att se om vi skulle ta en hundpromenad. När han hörde att det var jag så hälsade han med Hej gumman! Såna små saker får mig att bli varm! Vi bestämde att vi skulle ses vid kvart över. Vilket gjorde Doris överlycklig. Kanske inte tidpunkte, men att få träffa Christoffer och Blixten. Hon skuttade som en känguru hela vägen bort till mötesplatsen.

Vi promenerade en timma och efter halva turen hade kände jag att jag börjat få skoskav. (Lånda stövlar av Emma nämligen.) Hela promenaden gick dock jättebra, jag kompenserade och gick lite annorlunda för att inte känna smärtan. Men, när det var drygt 500 steg kvar hem så gick det inte längre, varje steg gjorde ont. Hur kommer det sig att man inte kan hålla sig och gå så där så att det inte gör ont, även sista biten? Svårt det där!


Med 11990 steg promenerade idag satte jag mig i soffan och öppnade en påse chips och tog ett glas cola till det. Jag är en sucker, det där med godsaker... Jag kan inte hålla mig. Skyller dock på Emma och Alex som har det hemma hela tiden. Men, på söndag skall jag dra med mig killarna upp till sim- och sporthallen minsann. De behöver röra på sig och jag tycker det är trevligt med sällskap! Yey!


Jag och Henke funderar på om vi skall köpa oss varsitt dagskort och åka tunnelbana hela lördagen, bara för att lära oss systemet. Kan bli intressant. Men, jag tror inte vi gör det. Kommer han ner hit lär vi shoppa. Jag har lovat honom att hitta shysta kläder till honom. Well, det är en vardag kvar innan helg, och på fredag är det biljettbeställardag!


Nu skall jag nog se på tävä istället!
God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0