Man skall inte spela Wii...

...när man egentligen skall plugga

Logiken säger inget annat nämligen. Idag har jag så mycket träningsvärk i torso, samt armarna! Jag skulle bara spela lite Wii igår när Alex gick till jobbet. Det slutade med att jag envetet satt och skulle försöka slå Alex rekord i wakeboardgrenen, som sattes i söndagsmorse. Anledningen till att jag blev bestämd att slå det var för att jag fick grymma poäng redan i första omgången jag körde. På tredje försöket hade jag över 1800 poäng, och Alex rekord låg på 2180 poäng, vilket hade tagit bra många fler försök för honom att uppnå. Kaxig som jag är satt jag där och hoppade och gjorde snygga konster! Tillslut, när jag äntligen kunde förmå mig att stänga av spelet kände jag i kroppen att jag hade ägnat mig åt rörelse!¨

Detta blev jag grymt varse om i natt när jag vaknade 3.10. Jävlar i min lilla låda vad jag hade ont i min kropp. Först var jag dock snabb och döma min säng som skyldig för det. Axlar och nacke gjorde ont och skulderbladen ömmade bra de med. Det var först när jag reste mig upp med hjälp av magmusklerna som jag insåg att sängen inte var det minsta inblandad i min smärta. Allt var träningsvärk efter en timmas intensivt wii-spelande!


Somliga straffas snabbt heter det ju, och jag antar att jag är en av de olyckliga där. Är det tänkt att jag skall plugga, så skall jag helt enkelt inte sätta mig och spela wii. Det är fullständigt klart idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0