Just nu har jag svårt att finna pluggro!

Jag har fått höra från flera att de inte skulle klara av att gå kursen jag läser, eftersom det är så mycket egen studietid. Det vill säga, det krävs en hel del diciplin och karaktär att sätta sig och traggla igenom kurslitteraturen. Förra veckan gick rätt bra för mig ändå, men helgen har varit totalusel ur just studiesynvinkeln. Idag vaknade jag klockan 11 och har inte kommit mig för att öppna skolboken än. Det finns så mycket annat intressant att hålla koll på. Därför skriver jag det här inlägget dessutom...

Men, jag ville egentligen bara säga att det går uselt för min utmaning att göra en förteckning av mina lästa böcker i år. Det är inte så att jag glömt av den, utan mer åt det hållet att jag inte kunnat föra upp något på listan. Jag köpte en bok förra veckan, men har inte ens öppnat den än. Det är INTE Angelica det. Därför tänkte jag fylla på listan med en bok som jag inte tror någon av er kommer ta som en rekommendation.


Barn, familj och funktionshinder
: utveckling och habilitering
Av: Anders Möller & Erling Nyman

Denna bok ger en bred översikt av kunskaper och erfarenheter från arbetet med barn och ungdomar med funktionshinder och deras familjer. Den beskriver hur det är att leva med funktionshinder och hur habilitering blir en del av livet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0