Helgen har gått, dags att bli produktiv!

Jag vaknade 45 minuter innan klockan ringde idag, med en diffus känsla av magont. Och nej, det är inte pågrund av mensen eller någon elak maginfluensa som är på ingång. Skulle nog säga att det inte är tal om någon magont i fysisk bemärkelse, utan snarare en psykoligiskt betingad magont. Tanken var att vakna vid 8-tiden för att börja läsa avhandlingar artiklar och forskning om det jag skall skriva ett PM om. När sen klockan slog 9 skulle jag göra ett kort avbrott för att beställa biljetter till Green Days konsert på Ullevi i sommar. Jag vaknade, som alla kan räkna ut, 7.15 och den första tanken var genast tänkt, att jag nog inte kommer klara att skriva mitt PM. Hur skall jag klara det liksom? 

Magontet kommer och går just nu, ena stunden tycker jag mig kunna hitta forskningsresultat som kan hjälpa mig att få fram svar på min problemformulering. I nästa stund tycker jag att författaren, som jag läser för tillfället, rör ihop och försvårar allt. Hur skall detta gå? För att på något sätt känna att jag är lite produktiv så har jag börjat med skrivandet. Jag har skrivit rubriken för första kapitlet: Inledning samt underrubriker Problem, Frågeställningar, Syfte och Avgränsningar. Under rubriken Problem och Frågeställningar har jag dessutom kunnat skriva ner lite. Häftigt långt jag kommit va? Hur skall det här gå? Ja du, om 3,5 vecka får vi se!


Nu skall jag äta upp frukosten och sen skall jag återgå till att hoppa ner i underbara formuleringar och svåra ord!

Kommentarer
Postat av: Frida

Du kommer klara det fint, det brukar flyta på bra bara man kommer igång ordentligt... kram!

2010-02-22 @ 21:24:26
URL: http://rosadjungel.blogspot.com
Postat av: Angelica

Tack underbaraste du vännen! Tror att det blir svårare att göra detta när allt mitt stöd är där hemma i Götet, men jag får väl ge mig fan på att klara det. :) Jag har ju gjort det förr. (Visserligen ihop med andra.)

2010-02-22 @ 22:06:23
URL: http://jelican.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0