En märklig dag till ända!

Eller ja, den tog ju slut för över sex timmar sen, och jag har sovit större delen av resan ner hit. Sovit och sovit, mer eller mindre har jag sovit i alla fall. Låg och lyssnade på musik i alla fall de 4 första timmarna, sen ville inte mitt headset göra som det skulle, utan bråkade. Jag har haft världens skönaste täcke hela vägen, Doris. Hon har legat met sitt huvud i mitt knä och spridit värme i hela kroppen. Underbart, nu blir det ett fartfyllt dygn som skall upplevas här hemma. Sofia skall ge mig massa positiv batteriladdning imorgonkväll och Malin kommer hit under söndagförmiddag för att fortsätta laddningen.


Bäst av allt, jag skall få träffa mina underbaringar också. Det är ju dumt om Neo börjar tro att faster Jeeeeeeeeli bor i datorn.


Men, nu skall jag låta mitt underbara täcke omsluta min kropp och min sköna dunkudde omgärda mitt grubblande, trötta huvud. Sömnens land väntar på mig och John Blund står beredd att kasta sömngrus i ögonen på mig, bara jag stänger ner locket. Jag hoppas på att få vandra genom vackra, ungerbara, roliga och fina drömmar nu under de kommande morgontimmarna. Eller, så blir det drömlöst, med tanke på tröttheten nu.


God natt!
Och god morgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0