Jag orkar inte skriva...

...så bilderna får tala för sig själv.


Igår åkte jag ut till systeryster och Felix och spenderade lite tid med dem. Vi var ute och lekte, som rövare minsann. Vi jagade/kastade/sparkade boll och vi sprang upp och rullade ner för slänten och skrattade massor. Sedan gick jag och Felix ner till Stora Lekparken (som den hette när vi var små i alla fall) och klättrade i klätternät, gungade gunga och sen snurrade Felix runtrunt i snurrgungan. Snacka om att bli trött därefter.
Jag mötte upp Hanna idag för att följa med och hämta Neo på dagis. Därefter styrde vi kosan mot Barn Palatset i Gamle stan. Där åkte vi ruschbana, klättrade i klätterställningar och skrattade i mängder. Neo ville INTE äta mellis, han ville bara leka. Och, han försökte visa sina enorma kunskaper i förhandling genom att hävda att han bara skulle åka "en sista gång". Neo fick en liten present av faster också, en såpbubbleblåsare. Gissa om han var fascinerad!


Igår somnade jag lätt som en plätt när jag gick och la mig. Något som kommer ske även idag. Det är tur att man har småknattar som kan köra slut på en. Och det där med lediga dagar... haha!


Kommentarer
Postat av: Hanna

neo (och jag) tackar för en trevlig dag igår! ^^ det va supermysigt och måste göras om... dessutom måste vi boka in ett besök på gilda skolan, och restaurang och bio efter det??kram kram

2010-04-28 @ 17:33:09
URL: http://hannaofsweden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0