Takida - Things that we oweTakida - Things that we owe

The scars reveal the hidden place deep down in you,
Like a shadow from the past,
And nothing is true,
A reflection from a dejected face,
It comes to,
Memories will last,
I am crying for you
,

I am crying!

I'll give my own time,
I'll give my whole life,
I'll give my only light,
Just to heal you,


I, I'll give my own time,
I'll give my whole life,
I'll give my only light,
The things that we owe,


Haven appears with deceitful light,
(And angst follow soon)
Shes not welcome here no more,
(You have to walk on through)
Bad dreams haunting the frozen nights,
(All I can do)
Longing for a home,
(I m crying for you)

Crying for you,
I m crying for you,


I, I'll give my own time,
I'll give my whole life,
I'll give my only light,
Just to heal you,

I, I'll give my own time,
And I'll give my whole life,
I'll give my only light,
The things that we owe,


The things that we owe!

The things that we owe!

I, I'll give my own time,
I'll give my whole life,
I'll give my only light,
Just to heal you,

I, I'll give my own time,
My whole life,
My only light,
The things that we owe


Blogglista.se
Rösta om ni tycker min blogg är bra.
Tack!

True Friendship

 
Friendship, forever?

Idag ringde Sofia mig när jag var på jobbet. Hennes första fråga var om hon störde, vilket så inte är fallet. Men när hon sen bara ville prata bestämde vi att jag skulle ringa henne när jag åkte hem från jobbet. Sagt och gjort pluggade jag in min handsfree och ringde henne när jag svängde ut från vår parkering. Sedan fortsatte det samtalet en bra stund, i en och en halv timme för att vara exakt och vi fick pratat ut en hel del. Om saker som vi pratar om bäst. Killar, förhållanden, relationer, sex, vänskap och så vidare. Sofia och jag är i samma skede i livet. Vi står och stampar på samma ställe och får ofta höra: Men du som är så snäll, söt och bra, varför hittar inte du kärleken. Eller, nu får du faktiskt ta och hitta någon att bli ihop med. Vilka frågor! Hur svarar man på dem? "Nej men för sjutton jag vet inte du, kan bero på att jag sitter hemma och ugglar och har social fobi!" Det är inte så himla lätt att hitta kärleken när man inte har någon arena att spela på.

Det är himla skönt att prata med Sofia. Vi babblar på i rekordfart och avhandlar mycket på kort tid. När vi då pratar i en och en halv timme, förstår ni att det blir mycket prat. Sofia förstår mig och kommer med kloka råd, och jag hoppas att hon känner att jag kommer med minst lika bra råd till henne. Vi båda kan lyssna och prata, två egenskaper som är bra att ha när man skall prata ut.

Varje gång vi pratar avslutar jag i stil med: Jag har sagt det många gånger förut, och jag kommer säga det många gånger igen, jag tycker så mycket om dig och jag är så glad att jag har dig vid min sida!!Nu kan man tro att mina andra vänner inte betyder lika mycket, men det är fel! Alla mina vänner betyder jättemycket för mig, men det är helt naturligt att jag pratar mer med Sofia. Som jag sa, vi är på samma ställe och vet ungefär hur den andre tänker, känner och funderar efter en dejt eller efter liknande. Vi kan så att säga knyta an till varandra. Jag hoppas av hela mitt hjärta att detta låter lika naturligt i era öron som det gör i mitt huvud.

Myspys med ljus!


Mysljus en måndag är vardagslyx!

Jag gjorde om mitt ljusfat idag. Första tanken var att jag skulle smycka den med kastanjer och andra saker från naturen. Tyvärr blev det inte så, eftersom mitt minne svek mig efter att jag lagt märke till just kastanjerna. (Fast, jag skylle nog lite på Felix som absolut ville busa med mig just då.) Så istället blev det en svart pärlgirlang och guld/genomskinliga dekorationsstenar som fick chansen att smycka mina underbara ljusfat. Tycker det blev riktigt fint! Vad tycker du?
Blogglista.se
Rösta om ni tycker min blogg är bra.
Tack!

Dagens shopping

* En stickad, grå tröja med stor krage
* Joggingbyxor att ha på jobbet
* 2 par spetstrosor och en BH
* Svarta benvärmare
* 1:a och 3:e boken i Twiglightserien
* Takida - The Darker Instinct
* Shampoo och Balsam'
* Nagelset
* Grendosa
* Vattenkaraff
* Värmeljus
* Bommulspads
* Kalender
* Accesoar till maskeraden

* Pärlor och tillbehör på Panduro

Blogglista.se
Rösta om ni tycker min blogg är bra.
Tack!

Det var en otrolig upplevelse!

Ur negativ synpunkt! När farmor hämtade upp mig idag nämnde hon att det varit en krock på E6:an, i höjd med Kvarndammen. Därför enades vi om att vi skulle ta 45:an istället. Innan vi kunde göra det skulle vi bara hämta upp Weronica. En kvart senare när vi kom mot Rollsbo var det tjockt med bilar så det var ingen idé att taavfarten mot E6:an, utan istället köra genom Kungälv och förbi Fästningen. Trodde vi ja! Men, den lilla vägen tog oss ungefär en timma att köra. EN TIMMA. Allt detta på grund av krocken vid Kvarndammen, en timma innan vi lämnade Weronicas område. När vi närmade oss Eriksdal trodde vi att det var okej att ta E6:an i alla fall. En tanke som blev högst löjlig när vi närmade oss påfarten. Det var TJOCKT med bilar där fortfarande. Olyckan var uppklarad, men köerna kvarstod. Att vi inte skrattade ihjäl oss när trafiknyhetsjingeln skrek till i Radion och radiorösten berättade att två bilar hade krockat vid Rollsbomotet i riktning mot Kungälv. Någon/några irriterade stackare hade inte fattat att det var totalt igenbommat på E6:ans påfart, så de hade kört på som vanligt och orsakat ytterligare en krock. Visst är det underbart? Sedan hade det tydligen hänt en olycka på E20 strax efter Tingstadstunneln, och så var det en olycka vid Lackarenbäcksmotet. OLYCKORNAS MORGON i Göteborg. Kan ju nästan misstänka att det egentligen inte var meningen att vi skulle ut på bilutflykt. Men tillslut släppte det och vi kunde gasa på mot Ullared.

Vi åkte hemifrån mig 7.08 och passerade Liseberg någon gång efter 8.30. Helt amazing! Men vi kom ner hela och vi fick handlat och när klockan var 16.00 var jag hemma i min lägenhet igen.

Blogglista.se
Rösta om ni tycker min blogg är bra.
Tack!

Nej, ffs! Nej!

Katastrof! Förödelse! Tragedi!

Min bok ligger kvar på jobbet, och jag som bara hade uppgörelsekaptilen kvar. Hur skall jag klara mig utan den ikväll? Jag har försökt slösurfa, men bokläsandebehover börjar växa nu. Hur skall jag kunna somna. Visst, hade jag läst ut boken ikväll hade det blivit en orolig sömn. Nu kommer det nog istället kantas av tankar som inte kunde tänkas under arbetstiden idag. Gaaah, hur skall det här gå.


Jag kastar in handduken och testar...
God natt!

Idag konstaderades ett faktum!

Jag har ätit enligt en ganska sträng GI-kost de senaste två veckorna. Utan pasta, ris, potatis och bröd. Min mage har mått hur bra som helst, och de gångerna jag har ätit godis har inte det påverkat magen negativt, inte något nämnvärt i alla fall. Ikväll på jobbet åt jag en bit paj, bakad på vitt mjöl. Efter att ha ätit en normal bit rasade min mage totalt. Det lät ungefär som ett världskrig där i. Från och till gjorde den faktiskt riktigt ont också. Slutsatsen av det hela var enkel att dra. LÄGG AV MED VITT MJÖL. Det är det som fuckar upp min mage mest. Ledsamt? Till en viss del, men i långa loppet är det väl bara att glädjas åt hälsovinsterna på bortsorterat vitt mjöl.

Märkligt!

tv4.se har fortfarande inte lagt upp kvällens avsnitt av Kändisdjungeln. Lite besviken är jag allt, men de hade så klart skyndat sig att lägga in ett litet klipp där Karl-Petter fick hålla ett vinnartal. Så, slutsatsen var inte alls svår att dra. Därför tänker jag strunta i att se programmet helt enkelt. Tråkigt, men sant.

Undra vad jag skall göra istället, tror det lutar åt en date med boken. Frågan är bara om jag kommer kunna somna sen efter det? Fast, heller sömnlös på grund av att boken skrämt mig än att ligga och fundera och leka torktummlare. Ibland är det verkligen svårt att bemästra sitt eget liv, för en del saker ligger utanför ens egna kontroll. Det är som att delar av en ligger i någon annans händer. Ibland kan man påverka, men många gånger kan man bara stå där vid sidan om och titta på. Frustrerad men samtidigt spänd på vad som kommer ske. Om man får tro de som vet lite mer så kommer det en dag bli min tur, att en dag kommer det beslutet som kommer påverka mig på alla de bästa sätten. Ingen kan ha otur hela livet, inte ens jag. (Även om det har varit allt för mycket av den delen i just mitt liv.) Jag säger att jag inte kan påverka, och det får jag finna mig i, men jag kan ju hoppas att mina tankar blir hörda och lyssnade på. Det är vad jag kan önska i alla fall.

För att citera låten: Som jag hade det förut
Jag vill ha en sista chans, så jag säger det rakt ut.
Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut!

Visst är det så att om man säger en sak helt ärligt, så är det större chans att det blir lyssnat på och att någon tar till sig det. På det sättet som det är menat! Kommer chansen till mig så skall jag fånga den, om jag så måste kasta mig ut för ett högt stup. Jag kan ju gardera mig med fallskärm för att vara säker på att landa tryggt på marken igen, efter att jag just fångat chansen. Kommer den inte så är det antagligen dags att lägga locket på och gå vidare. Med sorgsna, men starka ben mot en framtid som faktiskt kan erbjuda mig just det där som jag vill ha. Det där lilla extra som fattats mig så länge. Det där som alla andra har och som skrattar mig i ansiktet varje gång när jag försökt men misslyckats. 

Qui Vivra Verra

Blogglista.se
Rösta om ni tycker min blogg är bra.
Tack!

Hastighetsrekord

Jag slutade jobba 20.45 och låg i säng 21.25. Då hade jag kört 2,5 mil samt duschat och gjort mig klar för natten. Rätt imponerad av mig själv. (Skall tilläggas att jag körde otroligt lagligt, då vägen är kantad av hemska fartkameror som jag INTE vill bli fångad av.) Så nu skall jag se om jag inte kan få se Kändiskdjungeln på tv4.se. Kast upplägg på ett program, men jag måste ju se vem som vann. Fast, går jag in på tv4.se nu så lär jag mötas av en bild av vinnaren. Måste vara lite smartare än så helt enkelt.

God natt!

Som jag hade dig förut

Melissa Horn och Lars Winnerbäck
Som jag hade dig förut

Du springer aldrig ifatt, när jag väl är där jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här nu kan det vara för sent att säga som det är Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut vi har försökt att fånga den andra men aldrig nått ut jag vill ha en sista chans så jag säger det rakt ut Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut jag vill ha dig nu som jag hade dig förut Jag vet att det är svårt över telefon men när jag har dig nära vill du därifrån jag vet att du har tänkt men berätta hur du mår Jag försöker träffa andra men det är inte så lätt jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt det är dags att lägga på men att stanna känns så rätt Och jag vill ha dig nu som jag hade dig förut jag vill ha dig nu som jag hade dig förut jag vill ha dig nu som jag hade dig förut jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Blogglista.se
Rösta om ni tycker min blogg är bra.
Tack!

Jag orkar egentligen inte laga mat.

Men jag har ju jobbhelg, vilket per automatik betyder att jag kommer bosätta mig på jobbet. Eller ja, vara där större delen av min vakna tid. Ikväll jobbar jag 14.15-20.45. Lördag 7.45-20.45. Söndag 7.45-20.45. Den snabbräknade räknar då ut att det inte är helt lätt för mig att fixa i ordning lunchlådor/middagslådor på min lilla "fritid" då så jag måste göra det nu. Av det jag har hemma. Så det lutar åt att det blir en tomatsoppa och tonfisksallad. Soppan lär räcka till minst tre portioner i alla fall. Sen kan jag nog se till att ta ett mål pedmat på jobbet. Eftersom jag snart börjar bör jag ta tag i det där med matlagningen.

Tror det skall bli till tonerna av Winnerbäck idag faktiskt.

Pojkarna bus!


Buspojkar i kvadrat!

Igår åkte jag och Felix ut och hälsade på hos Malene och hennes små charmtroll.
Felix hade bara sovit en timma, och Melvin väcktes av sin mamma med frågan om han ville ha fika.
Därefter var det två små killar som spanade in varandra, först på tryggt avstånd.
Melvin var dock modig och sa att han ville sitta bredvid Felix under fikan.

När magarna var mätta så blev det bus. Melvin visade sitt fina rum för Felix.
Killarna lekte på bra till en början, men efter en stund visade de att de ville ha oss med.

Det var bara för mig och Malene att gå in och joina dem.
Därefter började leken på allvar.
Fast, så fort en av killarna började leka med något skulle den andra ha samma sak.
Svårt att förstå det där med att leka tillsammans med samma sak.
Så efter att ha försök leka ihop ville Melvin läsa bok. Så det gjorde jag.
Felix däremot var inte intresserad av det, så han försökte rycka ifrån mig boken.

Då ville Melvin pussla istället, och huj vad bra vi var på det han och jag.
Felix ville inte pussla så han lekte istället med påsen som pusselbitarna låg i.
Därefter var nog inte pusslet så intressant, eller i alla fall inte pusslandet.
Istället tjivades killarna mest om påsen.
När de kunde samsas om den plockade de i och ur bitarna. Teamwork.

Därefter tog nog samlekarna slut.
Melvin sprang efter Felix och ville att de skulle leka tåg.
Varje gång han satte sig ner flyttade Felix sig.
Så jag ryckte in och satte oss i ett tåg och då gick det som på räls.

När killarna skrattade som bäst så var det helt underbart att sitta i det rummet!

Malene och Lelo (Leon) satt mest och myste på sängen om kom med glada tillrop.
Vi hade en helmysig dag måste jag säga.
Och Felix var riktigt trött när vi satte oss i bilen.
Så, nu gäller det att ladda upp med all energi som finns.
För nästa lördag skall vi besöka Lek och Buslandet.

Tack för en kanontrevlig dag igår Malene!

Vem är sötast?

Sagan om Guldlock, tänk om den skulle spelas in.
Björn skulle spela Guldlock.
Johan Glans, du skulle spela gröten.

Helt underbart!

Nu har jag googlat mig fram över marknaden

Japp, det började med att jag skulle surfa runt på ett par webshopper för att se om jag kunde klicka hem något till mig inför hösten. Tyvärr tog det slut efter första knapptrycket, för där var DEN. Klänningen som skulle passa perfekt till maskeraden. Så, jag fick knacka på mammas msnfönster och be om lite smakråd. Därför gav jag henne först tre bilder på karaktären jag skall göra och sen fick hon bilden på klänningen. Utan tvekan sa hon att den passade perfekt, för det var dels min egen stil men också karaktärens stil. Därefter började jag allvarligt googla efter lite mer accessoarer och framför allt skor. I den vevan hamnade jag helt enkelt på en sida jag inte skulle hamnat på. För där var DEN. Ytterligare en klänning som skulle passa parfekt för maskeraden. Först tänkte jag, weeeeeeeei! Sedan skickade jag bilden till mamma som säger: Den passar också jättebra men jag måste nog säga att den första är lite bättre. Varpå jag blev lite depp, för då blev jag ambivalent. Typiskt! Så istället för att sitta och nöta sönder ögonen genom att titta på klänningarna började istället att googla efter skor. Det var lite svårare, men tillslut hittade jag två par. Det ena paret ligger lite bättre till, och det för att de är 150 kr billigare.

Jag har tiden på min sida än så länge. Men, snart måste nog ändå bestämma mig eftersom jag vill kunna träna på min karaktär. Det kommer bli såååå kul!

Blogglista.se
Rösta om ni tycker min blogg är bra.
Tack!

Fredagsmys?

Nej, det är inte fredagsmys redan, men ikväll är jag riktigt trött efter en hektiskt dag. Därför valde jag att tända en massa ljus och sedan la jag mig i soffan och såg på värdelös tv. Eller ja, Idol är ju i alla fall lite kul. Kändisdjungeln däremot är riktigt dåligt. Kanske därför jag plockade upp datorn trots att jag skulle vara datorfri. Well, 10 minuter gör inget.

God natt!

Body Pump

Jag är slut i hela kroppen och knoppen. Passet tog hårt idag, eller i alla fall de delar där jag kunde fullfölja. Benen tog slut innan halvlek, vilket gjorde att större delen av passet var en pina. Nederlag eftersom det är över tre veckor sen jag tränade. Men, nu är jag igång igen och hoppas att jag skrämde bort alla förkylningsbakterier ur kroppen på mig!


Nu tänker jag äta ett litet kvällsmellanmål och den blir det nog sängen för min del. Har bokat in en date med Felix, Malene och hennes killar imorgon. Då är det bäst att man är pigg och alert. Uti skogen skall vi gå...


Kram till er!

Upp som en sol, ner som en pannkaka!

De ringde från jobbet denna morgonen och frågade om jag hade något minne av mitt kvällspass fredagen den 31/7. Det var nämligen så att det hade kommit en notering om att någon på jobbet kört för fort. Vi var fyra som hade körkort den kvällen, och om ingen av oss mindes om vi kört bil den dagen så var chefen tvungen att namnge oss alla. Min första reaktion var att jag inte hade kört. Dessutom har jag ju en sån jäkel i bagaget så jag vet med mig att jag kör enligt angivna hastigheter.

Strax efter att jag la på luren satt jag och funderade ett tag och kom fram till en hemsk upptäckt. Jag var ute och körde den kvällen. Genast ringde jag chefen och bröt ihop. Vi diskuterade fram och tillbaka och jag berättade varför jag trodde att det var jag. Vi hann prata om vad det kan ha för betydelse för mitt körkort men också om min tjänst. Total katastrof var det enda jag kände i kroppen just då. Hur fan kunde det hända?

Efter samtalat med chefen så ringde jag upp Johannes för att rådfråga honom om ett par saker, han är ju så där kunnig i de där frågorna. Men, innan rådfrågningen hade börjat gick det upp ett ljus för mig. Den dagen jag tänkte på som jag körde var den 29/7, inte den 31/7. Så jag skyndade mig att avsluta samtalet med Johannes för att ringa chefen igen.

Där tutade det upptaget så jag satt som på nålar en kort stund. Nästa gång jag ringde kom jag till hans telefonsvarare. TUSAN vad det kan ta tid tänkte jagt och la på. Då ringer det i min lur, och jag förstår nästan att det är chefen. Vi bubblar i mun på varandra och medan jag försöker förklara att den bilturen jag tänkte på ägede rum den 29/7 så säger han lugnt, nu skall jag förgylla din dag. Det var en man på bilden. Plötsligt blev minnet som gjorde att jag trodde att jag kört för fort istället ett minne som sa att jag inte körde för fort.


Jag hann genomgå helvetets alla kval under den timmen detta pågick. Hur fan kunde jag köra för fort, så kort efter förra fortkörningen? Jag menar, jag tänkter verklligen på hastighetsbegränsningarna hela tiden, och SPECIELLT på vägtar med fartkameror. Nu menar jag inte att jag är extra mycket ögontjänare där, utan bara mer försiktig. Varför köra för fort på en sträcka där man vet att kamerorna står tätt? Men, nu är det inte jag som kört för fort, och det lär inte komma att hända än på länge igen! (Helst inte alls menar jag ju då.)

Blogglista.se
Rösta om ni tycker min blogg är bra.
Tack!

För en vädligt speciell vänVänlighet är att älska människor mer än de förtjänar.
- Joseph Joubert

Nu har jag bokat upp mig igen!

Bild: Events and Calendar

Nu har jag bokat fyra saker. Inte varje dag man måste ringa och boka så mycket på en och samma gång. Det jag bokat är:

29 september: Ansiktsbehandling 10.00 (De hade 20% rabatt just nu på behandlingarna)
1 oktober: Lämna blod klockan 10.00
5 oktober: Vacciantion för Kattastrof
23 november: Klassisk helkroppsmassage


2 av sakerna är ju i alla fall helt underbara. Eller ja, den ena är nog lite mer underbar än den andra. Ansiktsbehandlingen kommer ju innebära extrem SMÄRTA just under tiden portömningen pågår. Måtte jag nu kunna få råd att gå på det var fjärde vecka bara, huden mår ju så grymt mycket bättre av det. (Det är två månader sen jag gjorde det sist, och det märks big time.)

Men, nu skall jag kasta mig iväg till mitt arbete. Imorgon och på onsdag är jag ledig (förutom ett par timmar på förmiddagen på onsdag.) Då skall jag ägna mig åt att kolla upp vart jag kan hitta delar till min outfit inför maskeraden! Spännande va?


Ha en fin måndagskväll!

Blogglista.se
Rösta om ni tycker min blogg är bra.
Tack!

Klockan är halv tre...

...jävla bloggar till att ha elaka klibbiga tentakler!


Nu går jag snart och trycker på huvudströmbrytaren!God natt!

Men snälla klockan, sluta ticka!

Jag landade här hemma strax innan 1-tiden och nu är klockan snart två. Märkligt värre! Det finns nog bara en förklaring på det, en hemsk sjukdom. Slösurfandet! (Detta var ett ämne som Äntligen Helg på Mix Megapol tog upp i lördagsmorse.) Jag lider av den! Eller ja, bättre att säga så här: Hej! Jag heter Angelica och jag är internetberoende. Som en del andra skulle kalla mig, nörd! Så är det! Visserligen kan jag tydligen hitta loggut-knappen nu för tiden, men jag tror faktiskt att det är en lömsk liten knapp som kan det där med att byta plats i mellanåt. Tror faktiskt att den har gått en kamouflagekurs! Det värsta är att det är lätt att hitta något som man inte bör hitta. En ny blogg att läsa eller så. Det farliga är inte att läsa bloggen i sig, utan det är att bloggen har små länkar som skickar en vidare till nästa blogg. Som i sin tur skickar vidare en till ytterligare en ny blogg. Förargligt va?

Därför skall jag nu försöka avsluta detta svamlandet med att säga ett par väl utvalda saker:

1. Vindtäta regnjackor är bra till mycket. Dels skyddar de mot väta och vind. Logiskt! En annan sak som kanske inte marknadsförs så speciellt bra är att de är kanon att ligga under när man ser på en läskig film! Då kan man gömma sig själv och bara låta ögonen titta fram! Det ni! Detta upptäckte jag ikväll när Flickan som lekte med elden pågick som bäst! Jag har för tusan läst boken, jag vet vad som händer. Ändå är jag skakis så fort det sätter igång läskig musik! Filmen var riktigt bra, nu är det bara att vänta tills det är dags för film tre!

2. Jag har kommit på vad jag skall klä ut mig till på min och Peters maskerad den 7 november. Fick en idé här om dagen och briefade lite med mina kollegor igår. Först visste de inte vem personen i fråga var, men när jag visade bild sa de bara att det var en klockren karaktär för mig att efterlikna. Kommer bli sjukt kul! Skönt att jag har det klart för mig redan nu, då är det bara för mig att sätta mig ner och se på filmerna och lära mig karaktärens speccialliteter! Jag kommer vara grymt snygg.

3. Nu är klockan två och jag bör hämta gummiklubba nummer tre och slå den ett par gånger i huvudet så att det blir någon sömn överhuvudtaget i natt. (Visserligen vet jag att det kommer bli det, men slösurfssjukan verkar ha fått ett svårbrutet fäste ikväll...)


Eller skall jag göra som Pippi och säga till på skarpen?
Angelica, gå och lägg dig!


God natt!
Blogglista.se
Rösta om ni tycker min blogg är bra.
Tack!

Vi är Very Important Persons!!

-b274eae401eb097f06539bd4e4ab7a4.png

Vi är Very Important Persons!! Eller ja, vi skall ju se Flickan som lekte med elden på VIPen på Bergakungen ikväll. Spännande värre. Just för tillfället knör vi i oss bjudgodis och lyssnar på soft musik. Om 25 minuter är det insläpp. Men, nu får jag ägna mig åt mitt sällskap istället. Berättar mer i natt eller imorgon.

Löv löv löv...


Löv is all you need...

Åter igen skall jag ut på tur.

Klockan tickar på och det börjar bli dags att göra mig i ordning för kvällens strapatser. Först skall jag förbi affären och köpta räkor och matlagningsgrädde. Detta kommer jag göra på MAXI eftersom jag måste förbi HEMMAKVÄLL och lämna tillbaka gårdagens hyrda film. Sen är tanken att jag skall bege mig ut till Arne och slänga ihop någon svulstig söndagsmiddag, men för allt i världen. Utan allt för mycket kolhydrater. Det kommer det nämligen bli när vi entrar V.I.P:en på Bergakungen. Lakrits lakrits lakrits, jag skulle vilja hal lakrits. Hoppas nu att filmen är bra, enligt recensenten i Metro var den inte värd mer än 2 av 5. Vad gör det vad den personen tycker, jag kan ju tycka något helt annat. Det är ju upp till var och en.

Men oj, magen börjar kurra nu, så jag skall stoppa i mig lite mellanmål och sen brumma iväg!


Ha en fin söndagskväll!

Härlig tur i naturen!


Nu är jag tillbaka efter min tur i Fontin. Eller ja, jag kom hem för drygt en timma sen, men innan jag kunde sätta mig och titta igenom mina foton var jag tvungen att fixa lite mat. Jag glömde nämligen äta mitt mellanmål innan jag gick ut. I alla fall, jag hade en riktigt skön tur ute i naturen och fick med mig lite roliga bilder hem. Här är ett axplock. Insåg när jag fotade som mest att jag måste verkligen skaffa mig lite nya objektiv. Tanken var ju att jag skulle fotografera vackra, höstfärgade träd idag, en tanke jag fick lägga åt sidan. För de träden som var vackrast var också högst, så min zoom nådde inte upp till dem. Därför gick jag fotografera längs marken istället. Jag hittade ett litet nektarsamlande bi, idogt arbetande myror, en spindel och diverse små fina blommor. Det tog mig drygt en timma att gå runt Svarte Mosse. Det är en sträcka på 900 meter. Antingen gick jag verkligen i ultrarapid, eller så fotograferade jag så mycket att tiden sprang iväg.

Så nu är det dags att börja spara pengar. (Och det får ni skratta åt, för det är ju ett skämt om jag lyckas med det...) Om allt går som jag vill så kanske jag har alla de där objektiven i slutet av nästa år. Det är väl bara att ge sig den på att jag SKALL HA DEM då. Undra om jag kanske skulle börja spela på lotto eller skrapa massa trisslotter? Kan vara en idé att köpa lotter för mina sparade pengar i hopp om att vinna än mer pengar. Dock har jag inte vunnit något större summa pengar på lotter innan så varför skulle det plötsligt hända nu? Nej, det får bli att spara. Skall bara komma på ett säkert sätt att göra det...

Jag skulle bara...Jag hade tänkt bege mig ut i skogen för att se om jag kan hitta vackra höstfärgade träd att fota.
Ett litet, enkelt företag. Kan man tänka sig.
Men jag råkade fastna i make upen.
Inte för att det tog någon längre tid att lägga den, det var mer sminkborstarna som tog min tid.
Ja, jag har en problemhy, blir det då bättre av att glömma att tvätta borstarna?
I dont think so!
Så, därför tvättade jag dem idag.

Smink, smink är bra!
För ärligt talat, ser ni samma problemhy på bilderna ovan,
som jag ser när jag vaknar på morgonen?
Icke!
Smink är bra!
Även om vissa skulle kalla det falsk marknadsföring!

Men, nu är ansiktet fixat.
Hösttröjan är på.
Kamerabatteriet är fulladdat.
Angelica är sugen på en tur i skogen.

Ha en underbar dag!
Så återkommer jag senare!

Blogglista.se
Rösta om ni tycker min blogg är bra.
Tack!

Tack Spotify!

Som ni kanske minns så blev detta den sämsta månaden i år, rent ekonomiskt alltså. Därför har jag gått och varit ledsen att jag inte haft råd att köpa Takidas nya skiva, The Darker Instinct. Men så äntligen, i fredags såg jag att den har kommit in på Spotify. Därför var jag tvungen att lyssna igenom den på hög volym här hemma i lägenheten. Tror jag gillar´t! Skall dock inte uttala mig allt för mycket, för jag har inte lyssnat så noga. Eftersom det är lön på fredag kan jag nog skutta in på cdon.com och beställa den nu i alla fall. En sak är säker, jag måste ha den i min bil, och i mp3n.


Bild:Lasta Fetah

Det råkade bli en utdragen morgon i sängen!

Här vaknade jag strax innan nio och tänkte att jag kunde ägna en liten stund av morgonen åt att se slutet på fredagens avsnitt av Doobidoo och sen gå upp och käka frukost. När jag tänkte detta var jag inte speciellt hungrig. Nu har det nästan gått en timma och jag har fortfarande inte lyckats starta programmet. Just typical me! Så därför bjuder jag på det i särklass roligaste klippet från Doobidoo och sedan sparkar jag igång programmet. Japp, det gör jag. Sen blir det nog en skön skogspromenad med kameran i högtsa hugg! Får se vad jag kommer hem med, säkerligen något fint!

Ha en underbar söndag!

Päjn!

Smärtan sitter i fortfarande, men inte alls lika ihållande som imorse. Dessutom tror jag att jag funnit boven i dramat. Ägglossning. Hade en lika hemsk sådan för ett par månader sen, men inte tusan lägger man sådana smärtsamma saker på minnet. Det var min kollega som diagnostiserade min smärta idag. Det mesta av smärtan försvann när jag tog två Ipren, men det var runt 11-tiden idag så effekten har ju tagit slut för länge sen.


Efter jobbet åkte jag och hyrde en film och begav mig efter det hem till Sofia för myskväll med henne. Vi såg den genomunderbara filmen Patrik 1,5. Har velat se den sen den kom men det har inte blivit av. Riktigt bra film må jag säga. Under filmtittandet knödde vi oss kinapuffar, vinegummi och chips. Så gissa om min mage står åt alla håll och kanter. Fick i mig kolhydrater för en vecka framåt. Underbart! Efter filmen diskuterade vi livligt om sexuella läggningar. Vi enades om lite roliga saker, nu skall vi bara se om det faller in...

Nu skall jag snart stänga ner lappisen och sova. Ärligt talat är jag väl värd sömen nu! Ögonen går i kors. Så. därför önskar jag er alla en underbart god natt med skön sömn och vackra drömmar!

God natt!P.s Idag gick jag över Hammarkulletorget, det var en upplevelse måste jag säga!

Pain!

Min mage gör ont, vaknade av det och det verkar inte ha gått över helt än. Inte helt på topp just nu med andra ord. Dessutom undrade jag varför jag vaknade så tidigt idag, och som vanligt när det är helg kommer tanken, det är väl inte jobb idag va? En tanke som kommer helt automatiskt, även om man långt inne i reptilhjärnan vet om att det är jobb idag. Så, nu skall jag snabbt svänga ihop min matlåda och borsta tänderna och packa ner datorn.

Ha en kanontrevlig lördag!

Just ja, huvudvärken kom...

...som ett brev på posten.

Minimalt med kolhydrater i två dagar och hjärnan åker karusell av sig själv!

Men, jag är taggad inför den här kosten nu! Jag får stå ut med ett par omställningsdagar och att frukten är utsatt för ett par veckor framåt. De enda frukterna som används flitigt just nu är citron och lime. Surt sa räven, men det är GI-sänkande. Fast, jag tillhör ju skalan som äter en citron som andra äter apelsin.

Ett litet tips för dig med en bubbeldrycksmaskin:
Bubbla en liter vatten
Pressa i saften från en halv citron
Tillsätt 10-15 valfria bär
Låt dra ett par minuter

Drick det naturligt smaksatta bubbelvatten
NJUT!

Det är vad jag kallar vardagslyx minsann!Nu är magen min lite gladare, dels har jag tagit min medicin och dels har jag satt i mig en skål med naturell yoghurt. Nu kan jag alltså ta mig till badrummet och göra mig klar för en underbar stund i min säng! Jag ilar...

NU är det slut på veckan...

...och fredagsmyset är över för min del!

Jag har den ofantliga turen att få åka och jobba imorgon, trots att jag egentligen är ledig. Vi hade svårt att få in personal och därför blev jag tillslut inbeordrad. Vi kan väl säga så här, det märks att influensan kommer närmare. Fler och fler är sjuka. Men, jag tror inte att alla har fått svininfluensan, utan jag tror att det handlar om att många känner efter lite mer och väljer att stanna hemma. Bra gjort faktiskt, man skall inte jobba och vara sjuk, då sprider det sig vidare. Kanske är det så att vi just nu är mitt uppe i en svacka på jobbet och att det snart återgår till det normala. Tyvärr måste vi dock påbörja arbetet på åtgärdsplanen för pandemin. För, det kommer nog bli en hel del sjukdom de kommande veckorna och det kommer bli kostsamt. Bara denna veckan har vi haft inne 6 beordringar. (Då är inte söndagen medräknad, kan handla om en beordring till där nämligen.) Det är kostsamt med beordringar, och därför kommer vi nog få börja med första åtgärden på beredskapsplanen. Det är att se över verksamhetens alla delar och stryka allt som inte är basalt och sen gå kort med personal. Antar att vi inte kan sätta in hur många beordringar som helst redan nu, utan det får göras först när sjukskrivnigarna duggar än tätare.

Så, därför skall jag ta och äta en skål yoghurt och efter det kryper jag ner i sängen och gottar till det. Skall bli riktigt skönt att sova, jag är ordentligt trött!


God natt till er!

Jag var smart och köpte nötter. Fö

0-760fc4f7cfa47a973b5825e3ad2739de.png

Jag var smart och köpte nötter. För tydligen bjöd de på kakor på kursen idag också. Inga lyxkakor som förra gången, men det är lätt att ta en liten kaka som inte är jättegod bara för att man är hungrig. Nötterna var otroligt smakliga och goda. Lite salt var vad jag behövde! Nu skall vi teckna vidare här...

Kompis, det går bra nu!


Bubblande vatten direkt från Bagarbrunnen.

Ytterligare ett mål är inmundigat och jag känner mig mätt mätt mätt! Åkte iväg och handlade lite förut, tanken var att handla inför middagen imorgon, men jag passade på att köpa lite varor som är bra att ha hemma i kylen. Ägg tillexempel, jag är ju en äggknarkare. Vilket är utmärkt när man följer GI-kosten. Köpte även lite nötter och lite grönsaker och så. Något man alltid måste ha hemma!

Till lunchen idag lyxade jag till det ordentligt. Ett stort glas kolsyrat hallon och citronvatten. Riktigt gott att dricka. Ett gott substitut till läsk dessutom.

Har du några knep för att låta bli godis/läsk/snacks och annat skräpigt som är lätt att stoppa i sig när hungern blir för svår. Tipsa gärna i så fall!


Nu skall jag stoppa ner lakritstuggummina i väskan och sen hoppa in i duschen. Det blir TSS-kurs mellan 15 och 16.45 och efter det är det jobb fram till kvällen. Har inte riktigt koll på exakta sluttiden för det har jag inte kollat upp. Lär jag snart märka, eller i alla fall när jag kommer till jobbet.


Ha en skön torsdag!

Blogglista.se
Rösta om ni tycker min blogg är bra.
Tack!

Alla mina kollegor kör viktväktarna nu


En riktigt läcker frukost!

En av dem, har liksom jag IBS, och hon berättade att hennes mage hade mått otroligt gott nu under den veckan hon hade ätit enligt viktväktarna. Henns problem hade inte varit lika påtagliga. Därför bestämde jag mig igår att återgå till GI-kosten. Något som har hjälpt mig innan att hålla en jämn blodsockerkurva, men som också höll magen i en god form. Därför kommer det nu bli en massa grönsaker för min del och det kommer det vara morgon, middag och kväll. Minimalt med pasta, potatis och ris. Istället kommer det nog bli en hel del Quinoa. Andra saker som kommer sorteras bort är Fanta Citron (läs läsk), godis och frukt. Jag måste göra det här nu, de två senaste dagarna har jag vaknat med en mage som varit fullständigt i uppror. Kanske inte som när den var som värst, förra sommaren, men näst intill. Jag kan inte på något sätt lita på min mage just nu vilket skapar både stress och trötthet. Jag vet att jag har all rätt i världen att prutta på, men pinsamhetsfaktorn är hög vilket gör att jag försöker hålla mig, vilket bara ger en än argare mage.

Så, nu har jag börjat med min GI. Dagens frukost är en stor sallad med lite knaprigt bacon och kokt ägg. Jättegott och jätte mättande. Jag har ätit halva portionen och är redan ganska mätt. Häftigt! Ett par mornar har jag äott dubbel portion havregrynsgröt, men det har bara mättat en timma eller två, sen har jag varit utsvulten. Varför slutade jag med det här, egentligen? (När jag tänker efter finns det inte ett enda hållbart argument till det.)

Så, håll i hatten, nu åker vi!

 
Blogglista.se
Rösta om ni tycker min blogg är bra.
Tack!

Nu igen...

Jag vet inte vad som händer efter att klockan slått 22. Tiden rusar, det är som om visarna pinnar på i fördubblad hastighet. Det är verkligen mystiskt att tiden på kvällen bara kan försvinna medan arbetstiden aldrig tycks ta slut. Otroligt svårtförklarliga fenomen.

Jag är egentligen riktigt trött, kroppen är tung och öronen känns konstiga emellanåt. Det blir liksom som något slags lock för en sekund för att sen bytas ut mot ett märkligt vakuum som tillslut övergår i något sorst brus. När jag trycker mot hörselgången ömmar det dessutom lite. Kan det vara så att det är på väg att starta en inflammation i mitt öra? I så fall har jag inte tid med det! Kan man kanske gräva ut bacillerna och virusarna som försöker bosätta sig där? Fast å andra sidan, det är bara att inse att det kommer bli svårt att förbli frisk hela hösten när det florerar en pandemi över världen. Jag kan i alla fall glädja mig med att det snart är två år sen jag hade halsfluss senast. Fast, där kom jag på mig själv, det är ÖVER två år sen jag hade det sist. Om en och en halv månad är det två år sen jag opererade bort mina halsmandlar. BEFRIELSE!


Nu skall jag ta mig i kragen och kasta ner mig i min säng. Imorgon måste jag städa lite här hemma innan jag åker på teckenspråckskursen och jobb. Frågan är, kommer jag kunna hålla mig borta från Photoshop imorgon?


God natt på er!

If tomorrow never comes


If tomorrow never comes...


Blogglista.se
Rösta om ni tycker min blogg är bra.
Tack!

Ont i magen!

Idag vaknade jag av att min mage gjorde ont, det var länge sen en dag började så. Det är dock ett uppvak för mig, jag måste sluta med sockret. Det är bara att inse att jag är en godisråtta av stora mått, men jag måste börja lägga det på helgen om jag nu måste ha det. Magen kan inte stå ut i alla hörn så här. Hur svårt skall det vara att sluta med söta saker? Godis är dock inte min största last, utan det är nog läsk. Varför skulle Fanta Citron komma tillbaka? Jag menar, den leder mig rakt ner i fördärvet! Nu skall jag börja sluta (underbar formulering) med läsk på vardagar! Från och med idag! Nästa gång jag dricker lite läsk får bli på bion på söndag! Nolltollerans fram tills dess!


Men, nu skall jag åka och jobba. Det är tur att det finns piller man kan ta för magen! Hoppas att de hjälper idag bara!


Ha en bra dag!

Beautiful Tuesday!


Så här kände jag imorse när jag steg ut ifrån min lägenhet. Det var inte samma känsla som fanns kvar när jag steg in här hemma ikväll. Det finns ett par förklarliga skäl till det, jag hade ätit väldigt dåligt samt att jag satt i möte mellan 12 och 18 idag. Sex timmar möte är nästan för långt om du frågar mig. Det är lätt att tappa fokus. Nu har jag ont i huvudet och ont i kroppen. Kändes som jag dessutom hade lite feber förut. Det osade nästan om mig. Så det skall bli skönt att hoppa i säng snart. Tänkte palla upp kuddarna ordentligt och se på det usla programmet Kändisdjungeln.

Hoppas att jag mår bättre imorgon.

Blogglista.se

God natt!

Den där Danny

I köket på jobbet.

Angelica - Vill du ha ped-mat idag?
Danny -  Nej, jag tar en shake.
Angelica - Såna där skulle inte jag kunna leva på.
Danny - Jag lever inte på dem, utan tar de bara ibland.
Angelica - Aha!
Danny - Här om dagen satt jag och mina vänner och försökte komma på nya smaker.
Angelica - Som till exempel?
Danny - Typ Pasta bolognese.
Angelica - Själv hade jag nog sakt oljeshake.
Danny - Damn! Den hade jag inte tänkt på, den får du.

En ny bloggdesign klar

 
Lillemors header

En sak är säker, det tar alltid lite längre tid att göra en ny design än vad man tänkt sig från början. Så var det verkligen med den här bloggen. Den förra, den lila jag visade i fredags gick otroligt snabbt. Var klar med designen igår, men Lillemor tyckte inte riktigt om headern. Det var kanonbra att hon sa det, för jag vill inte att någon säger att det är fint om de inte tycker det. Så därför ägnade jag ungefär 5 timmar åt att göra en ny header. (Det tog lång tid att hitta inspirationen, men jag satt också och hade "lyssna och komma med råd-konversation" på msn.) Efter att ha testat hit och dit och klippt och klistrat hade jag en färdig header. Så jag skyndade mig att lägga in den i designkoden, och vips insåg jag att den inte passade alls. Det var alldeles för mycket mönster, så det var bara att göra om. TYVÄRR hade jag fipplat bort mallen en gång till, som tur var hade jag alla små delar kvar. Det var bara att sätta ihop dem till en bild och på några minuter hade jag en ny snygg header.

Nu är den inlaggd i bloggdesigen och Lillemor blev nöjd. Så ingen kan vara gladare än jag! Ännu en nöjd mottagare. Undra vem jag skall hjälpa nu? Fast, det lutar åt att det blir åt mig själv. Jag har blivit otroligt sugen på lite snygga penslar och MASSA MER ROSA. Dessutom hade Johannes lite nya funderingar om själva designen. Så, håll utkik efter nästa Angelicadesign.


Men, gå in på Lillemors blogg och se hur snyggt det blev!Blogglista.se
RÖSTA PÅ MIN BLOGG
SÅ BLIR JAG GLAD

Inga nya möjligheter avklarade idag

Jag fick tag på Tina klockan 12 och då var hon på väg på lunch med sina kollegor. Hon hade som det så fint heter glömt av mig. Så där kul, så jag tappade allt vad motivation var och satte mig med photoshop istället. Nu är headern klar i alla fall, den har tagit 5 timmar att göra. Effektivt? Nej, inte det minsta. Men efter diverse justeringar och uppläggningar hittar man alltid något som inte är bra och så gör man om. Om man sen dessutom slänger mallen så blir det ju inte lättare heller.

Men, nu är den klar och jag är nöjd. Igen. Så jag hoppas att mottagaren blir nöjd med den, nu den här gången.

Kanske dags att ta tag i de andra punkterna på dagens dagordning?


Fast det skall tilläggas, jag är inte jättepositiv just nu. Av olika anledningar.

Gaaaaaaaaaaaaaaaaaah!
Tror det blir bättre av lite frisk luft och god mat!
Hej då!

Jag är nog lite seg...

Jag vaknade för nästan två timmar sen, men ligger fortfarande kvar i sängen. Visserligen har jag varit uppe en sväng, men det var mest för att tvätta ansiktet. Var oförskämt lat och hoppade ner i sängen direkt efter det igen. Så får man göra på måndagar om man har ledig dag. Speciellt om man tillbringat 25 timmar (26 timmar om man räknar bort rasterna) på jobbet under en och samma helg. Det jag har att göra idag är:

* Försöka få kontakt med Tina, för det var på tapetet att vi skulle luncha idag.
* Fixa om den oranga headern så att den faller mottagaren mer i smaken.
* Åka förbi hemma hos mamma och kolla in mina chilisar. Kanske skulle jag ta lite roliga bilder på dem?
* Åka till Arne, så han kan fixa min envetna ventil samt äta lite middag där

Ni ser, det är väl perfekta aktiviteter för en ledig måndag? Som jag alltid säger, måndagar är bra dagar. Då får man serverat nya dagar att göra någonting med. Ny vecka - nya möjligheter! Visst är det underbart?

Men, för att få något gjort kanske man skulle ta och masa sig upp ur lakanens varma och sköna grepp och göra sig i ordning för en lunch på stan? Man kan ju inte komma i pyjamasen liksom. Så nu skall jag ta tag i den obefintliga kragen och kasta mig in på mitt badrum för en makeover. Eller ja, mer en make upstund i alla fall.


Hoppas alla ni får en skön och fin måndag!

Här ligger jag i sängen och surfar

5cbdeee2c3dac957a50f1725c346a189.png

Här ligger jag i sängen och surfar. Det är måndag morgon, jag har ledig dag. Vilket innebär att jag gör inget för att stressa idag. Lugnt och skönt skall det vara! Blir kanske lunch med Tina sen, och så ska jag en sväng till min mor. Testar att mobilblogga mest för att det krånglar ibland. Skall se om det funkar nu. Men, nu tillbaka till slappandet.

Vippelivip!

Söndagen den 20/9-09
Filmstaden Bergakungen
V.I.P
Flickan som lekte med elden

Yey, jag fick biljetter till vipen, redan två dagar efter att filmen haft premiär Vet inte ens varför jag gick för att se om det fanns några biljetter. Jag menar, de brukar ju ta slut på en gång.
De gånger jag har kollat efter har det kanske funnits en eller två utspridda platser kvar.
Så, gissa om jag blev glad igår när jag hittade dessa två platser.
Visserligen sitter vi längst fram, men jag tror inte att det gör något.
Tror att det kommer bli en angenäm och trevlig bioupplevelse!

Om inte, lovar jag att berätta det då!

Blogglista.se

Planerna är satta i rullning!

Nu har jag och Peter brainstormat en massa och jag tror att vi har en bra grund att stå på inför det som komma skall. Särskilt fokuserade var vi inte, utan det blev både ett och annat konstigt sidospår. Till exempel satt jag och berättade om madam Pompadour. Något som imponerade på Peter minsann. Andra sidospår var diskussioner om eftertraktade utlandsresor samt vad vi skulle vilja göra på nyårsafton.

Vi har i alla fall varsin to-do-list att bita i och utföra. Divers små saker som skall inhandlas och förberedas. Eftersom jag jobbar hela helgen får jag sätta igång med mina delar nästa vecka. Men så mycket kan jag säga, jag kommer sitta en del vid photoshop för att utföra en stor del av min lista.


Iiiiiiiiiiiiiiih! Det skall bli så kul att genomföra detta! Tänk, det har vi pratat om detta under lång tid, och det är först nu som vi äntligen fått till det. Hoppas att det slutar lika bra som vi har intentioner till...

Blogglista.se

Det där med mat...

...har jag helt och hållet glömt bort idag!

När jag börjar med något kan jag lätt glömma bort vissa saker. Mat till exempel. Visserligen var jag hungrig en stund på förmiddagen, men nu har det försvunnit. Märkligt! Skall väl säga att detta inte händer allt för ofta, men ibland blir det så.

Så nu skall jag ta och duscha och göra mig i ordning och bege mig till Peter. Vi skall planera lite grejer... Spännande va?

Blogglista.se

Mera bloggpill

Nu har jag suttit med min dator och photoshop hela dagen. Detta har resulterat i nästan två klara bloggdesigner. Dels den som jag visade ett smakprov från igår, och sedan en annan. Nu börjar det gå ganska bra med kodningen, börjar få kläm på det mesta. Det är tur att Johannes finns att rådfråga, eftersom jag inte är fulländad än. Det finns kodsnuttar som jag inte har full koll på än, och ibland blir det jättetokigt. Men det finns en charm i det också.


Nyaste headern!
(Hoppas mottagaren gillar den, för jag var klantig och slängde mallen)


Ju mer jag letar, desto fler gratis penslar hittar jag på nätet. Detta gör att det är riktigt roligt att göra nya headers och bakgrunder. Det lutar åt att jag kommer pilla ihop en ny till mig när som helst. IGEN. Någon annan som vill ha hjälp med sin design? Säg bara till!


Blogglista.se

Läkarkontakt?

För ungefär en timma sen fick jag för mig att ringa till vårdcentralen för att se om jag kunde få en tid hos min läkare. Insåg snabbt att telefonvägen INTE var vägen att gå. Där var det bara en telefonsvarare som berättade att de hade en rådgivande sjuksköterska som man kunde få prata med. Istället hoppade jag in i bilen och åkte dit. Första funderingen kom när man skulle fylla i en lapp för att man ville ha en tid på den öppna mottagningen. Det man skulle fylla i var namn, personnummer och dagens datum. Min fundering - varför ha en lapp för det när man kan säga sitt namn och personnummer när man kommer fram till luckan? Andra funderingen - Hur kan det vara så många som har tidsbokade besök när det inte fanns möjlighet att beställa en sådan via telefonen?

Väntade i tio minuter innan det blev min tur. Jag la fram mitt ärende, att få träffa min läkare. Fick ett snabbt svar att han inte var där. Då undrade jag hur jag skulle göra för att komma i kontakt med honom. Det första sättet var att komma på den öppna mottagningen på tisdag eller torsdag under de två kommande veckor. Oturligt nog hade jag glömt min kalender hemma, så jag kunde inte se om jag hade möjlighet att komma någon av de dagarna. Så jag frågade om man kunde boka läkartid eller telefontid och fick svaret att det skulle gå senare i höst. Men, hon kunde skriva ett meddelande till honom så han hör av sig när han får det.

Jag sa att jag ville att han skickade mig en telefontid i så fall, eftersom jag jobbar så olika. Men nu när jag kom hem såg jag att jag kan åka till öppna mottagningen på båda dagarna nästa vecka. Så jag tror att jag kommer göra det, då går det antagligen lite fortare att få träffa honom.

Anledningen till att jag söker? För att min hy bråkar med mig igen. Visserligen har jag bytt ansiktsserie och den nya verkar inte kunna råda bot på problemområdet på halsen. Känner inte för att lägga så många tusenlappar på förra serien för att hålla problemen i schakt, utan nu måste jag ta tag i sista biten. Medicinering! Alla jag pratat med säger att de fått hjälp av just medicinering! Så, jag får väl hoppas på det nu!

Nu har jag donat igen...

Jag skulle bara...

Det slutade med att jag fastnade, stenhårt, igen!


Jag började med en header till en blogg och nu slutade det med att jag satt med designen till en annan. Jag vet vad jag har att göra imorgon på min lediga dag. MASSA BLOGGPILL! Klockan är 01:35 och jag gäspade redan vid 20-tiden. Så ni förstår nog att mina ögon inte är riktigt med mig just nu. Inte huvudet heller för den delen. Så jag gör väl bäst i att stänga av den häringa dumburken så att kroppen får sin vila. Ett par timmar i alla fall.

Imorgon får ni lite smakprov. Eller ja, ni kan nog få det på en gång.


Lila, krumelurer och allmämnt jättesnyggt!

Blogglista.se

Man kan tro att någon var lite sugen?


Jag hade tydligen inte dekorerat kakan tillräckligt bra...

När jag och Angelica parkerat utanför mitt hus möttes vi av en galoperande Melvin som var otroligt fikasugen. Han berättade direkt att han ville ha cola! Vilken tur att jag hade köpt det! Väl uppe hos mig började jag duka fram tallrikar och glas. Vet inte hur många sekunder det tog innan pajen var dekorerad med de fina groparna. Tydligen kunde jag inte vara snabb nog att säga varsågoda!

Tillslut kom i alla fall fikan upp på faten och colan häldes upp i glasen! Tyvärr blev det väl inte så mycket skvaller, utan tiden gick mest åt att roa Melvin. Panik var rätt intressant, men ändå lite skrämmande. Verkar som jag hade en hel del roliga "leksaker" också. Inte några traditionella barnleksaker, men det räckte gott och väl med en fläkt att prata i eller en orgasmatron.

Men pajen var god, och drickan blev uppdrucken. Det inte vi drack upp knyckte Melvin åt sig. Nu får vi se när nästa fika blir, vem av tjejerna som känner sig manade att fixa ihop något. Hoppas det blir snart!

Blogglista.se

Underbart att solen vill vara fram

-902211d79684bc8e40bccfbd0cbd963.png

Underbart att solen vill vara framme! Satt just och inmundigade en skagensmörgås i solen på Kortedala torg. Helt ljuvligt! Men nu ska jag på TSS-kurs. Föga roligt en ledig dag.

Mumsig paj


Nyss insatt i ugnen, dags för pajen att svettas på!

Ikväll skall jag ha töserna här på fika, vilket innebar att jag var tvungen att baka något gottigt till dem. Hade tänkt baka en cheesecake, men jag råkade vakna lite för sent för att hinna göra det. Den skall ju stå i frysen mellan 7 och 12 timmar (beroende på recept). Då ploppade idéen om att göra en citronpaj upp. Det har jag gjort en gång innan och det var riktigt gott, så jag hittade ett bra recpet och kollade upp vad jag behövde inhandla.

Efter en snabbis upp till Konsum satte jag igång med kakbaket på en gång. Det stod att det krävdes 30 minuter i arbetsinsats, 30 minuter för degen i kylen och 30 minuter för gräddning. De två sista 30 minutarna kunde jag inte påverka så mycket, men den där halvtimman i arbetsinsats såg jag inte röken av, det gick jättefort att knåda ihop degen och vispa ihop fyllningen. 

Pajen är klar sen en timma tillbaka och det doftar ljuvligt av citron här hemma nu. Hoppas att tiden går fort fram så att vi kan sätta tänderna i den snart!


Blogglista.se

Guldmedlem!

Sf Bio har en klubb. Bioklubben. När man är medlem där får man poäng för alla pengar man lägger på biofilmer och snacks som köps i kiosken. Varje krona är värd en poäng. För poängen får man sedan bonusar. Det är olika bonusar för olika poängsummor. För 400 poäng kan du få en snacksmeny, för en större summa poäng kan du få en biobiljett. Upp till 499 poäng är du bronsmedlem, mellan 500 och 1499 poäng är du silvermedlem och när du har över 1500 poäng är du guldmedlem. Poängen ligger kvar ett år, så har du uppgraderats i september ligger de kvar till september nästa år. Skulle det vara så att du inte kommit upp i samma poängsumma nästkommande år blir du nedgraderad.

Som guldmedlem får du första tjing på biljetter till förhandsvisningar, du är med i utlottningar och annat. Vilket gör det lite extra kul att lägga pengar på bio.

Jag själv har varit medlem sedan oktober -00. Jag gick med mest för att det var en rolig grej. Chansen att kunna bli guldmedlem och få fina fördelar lockade! Men inte i mina vildaste fantasier trodde jag att jag skulle komma så långt som till ett guldmedlemsskap. Döm av min förvåning när jag fick brev från SF förra veckan. När jag öppnade det trillade det ut ett nytt medlemsskort. Varför? Jo därför att de gjort om i klubben och sänkt guldmedlemsskapspängen (innan skulle man ha minst 2000 poäng för att bli guldmedlem). Jag har alltså blivit guldmedlem. Känns rätt häftigt faktiskt!

Så nu kommer jag försöka att gå på bio i alla fall en gång i månaden. Något mål som inte kommer vara svårt att nå, inte i höst i alla fall. Detta eftersom bioprogrammet är SPÄCKAT med filmer som jag vill se. Filmer som finns just nu t.ex är Prinsessa, Flickan Som Lekte Med Elden, Inglourious Basterds, Public Enemies, Up, Äntligen Midsommar, The Ugly Truth. Som ni ser, om jag tar en i månaden så räcker dessa hur långt som helst.Blogglista.se

Så kan det gå när inte haspen är p

0-14dc73a203b5fd36db953e6e4b940513.png

Så kan det gå när inte haspen är på Jag satt i bilen och fixade min foundation och plötsligt inser jag att jag färgat mitt hår med just min foundation. Smidigt värre! Eller vad säger ni?

Bara bus med bustrollet Neo!!!!! I

0-62946df9c0c10e88b4230decab6522f0.png

Bara bus med bustrollet Neo!!!!! Idag hade jag bjudit in mig själv till Magnus, Hanna och Neo. När jag kom sov lilleman så vi fikade lite och spelade Skitgubbe. Jag vann båda omgångarna så klart. Sen vaknade Neo, så då blev det bus och lite dans innan lunchen. Vi har också lekt jage, tittut och rasat klossar. En bra förmiddag helt enkelt.

Värsta bästa priset?

För ett par veckor sen berättade svägerskan Hanna att hon var tvungen att skippa Pinkkonserten i november. Detta eftersom resa och boende skulle gå på en hel del. Inte kul alls! Men, så förra veckan fick jag henne att ändra sig, efter att jag sökt på SJs hemsida efter biljettpriser. Fast när jag berättade om min upptäckt reagerade hon genom att säga: Men kom inte med det nu, jag är ju inställd på att inte åka med!

Nu är allt bokat, både boende och tåg. Till ett otroligt bra pris!

Tågbiljetter t/r Göteborg-Stockholm för 4 personer - 932 kr
Boende på af Chapman ett rum för fyra - 1120 kr

Sitter dina mattekunskaper på rätt plats räknar du snabbt ut att det blir 513 kr/person. Ett helt okej pris om du frågar mig! Jag var helt säker på att vi skulle få betala minst det dubbla! Nu blir det pengar över både för god mat och shopping! Vilket jag verkligen ser fram emot! Det är bara 2 månader och 3 dagar kvar. Nedräkningen kan börja!


Bild: Pink pink pink

Allt som behövs är en hatt!?Det finns alltid något på våra fester som får vandra laget runt. Oftast är det en rolig hatt eller mössa. Detta fanns så klart med även igår. Den här gången var det en Nemo-mössa.
Flera av oss hamnade på bild med den på oss, men Sofia får vara den som presenterar den här i bloggen!
Tänk, det behövs inte mycket för att något skall bli kul!
Tydligen hade Pålle sovit med den natten mellan fredag och lördag...

Inte för att jag är sugen på alkohol just nu,
men en fest till hade inte skadat!
Och det finns små planer som snart är stora planer...

Vad gjorde Stina Dabrowski på vår fest?Hoppskuttiruttskuttiliskutt

Nej, Stina hade inget att göra på våran fest igår. Hade hon haft där att göra hade hon ju varit bjuden, vilket hon inte var. Men, vi var tvungna att låna hennes hoppgrej, som hon alltid avslutade sina intervjuer med förr i tiden. Skulle egentligen ta ett kort på Sandra och Alex, men det gick snett och alla hoppade framför kameran tillslut. Det blev en hel del tokiga kort, och alla hade högst olilka hoppstilar. Så, medan vi hoppade fick vi oss också ett par goa skratt!

Bra film!

Flickan

Det är sommar 1981 och flickan är 10 år, eller hon fyller 10 i december. Planen var att hon tillsammans med sin familj skulle åka till Afrika, där föräldrarna skall delta i ett SIDA-projekt. Ett par dagar innan planet skall lyfta får de veta att hon inte kan följa med, för hon är för liten. Snabbt bestäms det att faster skall komma och bo med henne under tiden familjen är borta. Fast fastern är mer inriktad på sig själv, att ta hand om sig själv och leva sitt eget liv, så när hon blir uppvaktad av en man försvinner hon med löftet att snart komma tillbaka. Till en början njuter flickan av sin nyvunna självständighet. Hon äter vad hon vill, hon kommer och går som hon vill och hon tar hand om sig själv. I takt med att sommardagarna passerar får hon lära sig saker om livet och hur konstigt vuxna ibland beter sig och tillslut går den slöna självständigheten över till övergivenhet! Men, för vem skall hon berätta? Fastern är ju ute på sitt och alla andra tror ju att hon har det bra.


Från början till slut finns det en lågmäld dysterhet. Flickan, som man aldrig får veta vad hon heter, må vara en tunn och späd liten tjej men hon besitter en stork styrka. Hon kan ta vara på sig själv. Hon får under sommaren lära sig en massa saker, en del på en väldigt hård väg. Filmen är full med hög igenkänningsfaktor. Är det inte för att man känner igen sig i hur man gärna vill ha kompisar, och hur jobbigt grupptrycket kan vara så är det alla olika produkters utseende - den trekantiga festispaketet, marmeladburkens etikett, hårborstar och annat.

Jag gillade filmen trots dysterheten är det med ett lätt hjärta jag lämnar biografen. Detta är en film som alla kan se, stora som små. Så se den du med!

Biodags


Bild: Filmnyheterna

Tina har frågat, tjatat och bett om att jag skall gå med henne på bio idag. Redan för två veckor sen började hon sin utfrågning. Så, därför har jag gett med mig. Först när vi skulle boka såg det ut som att det inte skulle bli någon film ändå, för det fanns inte så mycket som passade våra kriterier. "Börja senast 18 och relativt lättsmält" När vi höll på att ge upp kom vi på att Flickan haft premiär så den blev det. Det är bokat och betalt, så nu skall jag bara hoppa in i duschen och fixa i ordning mig. Vi skall träffas strax vid 15.45, för filmen börjar 16. 

Därför bör jag kila nu...

Det var livat igår!Vilket kalas det blev igår. Det var fartfyllt, det var god mat, det var en fantastisk musiktävling som jag för en gångs skull inte vann, bongen gick varm, alkoholen flödade, det skrattades och det skrålades. Jag och Emma blandade otroligt goda drinkar, som mottagarna kanske inte uppskattade dem lika mycket som vi gjorde. Tror vi hamnade i säng runt 2-tiden. Och det efter att killarna kastat kuddar på varandra ett tag, vilket sen resulterade i att vissa fegade ur och låste in sig. Erfarenheter gör en tydligen klokare. Lite tråkigt var det kanske att festen tog slut så tidigt något jag inte grät för klockan 9 imorse när jag vaknade. Ägnade dryga timmen åt att väcka de andra rasen, vilket inte var lätt. Det var först när jag började städa som de äntligen tog sig i kragen och kom upp. Städningen har tagit rätt lång tid där ute innan, men idag swischade vi på som fan och fick det rent på 1 och en halv timme. Förnöjsamt! Sedan frukosterade de andra. Framåt tolv lämnade jag och åkte och slängde alla ölburksliken!

Ni som inte kom, ni missade något som vanligt.

En uppdatering då

* Göra potatissallad - done
* Göra tzatziki - done
* Marinera kött - done
* Slå in present - done (som ni ser på bilden)
* Duscha - done
* Välja kläder och klä mig - done
* Fixa håret - done
* Lägga maken - done
* Måla naglarna - done
* Packa ner allt i väskan - all most done
* Springa runt som en yr höna och undra om allt är med - never ever done!
* Hämta upp Sofia och Emma - uppskjutet 15 minuter
* FÄÄÄÄÄÄÄSTA -
Dåså, då är det väl bara att få det sista gjort? Hade tänkt vila när jag kom hem, men något sånt blev det inte eftersom tiden inte räckte till. Antar att det är lika bra det, fullt ös resten av kvällen borde bli det bästa! Håll i hatten, nu åker vi...

Förberedelser och annat pill


Delikata öl till födelsedagsbarnet


Ikväll ställer Söder till med ett kalas för att han fyller år. Detta kommer utspela sig ute på hans land, så vi vet ju redan nu att det kommer gå vilt till, as usual. Kameran är med, så det blir bilder på spektaklet! Innan jag kan åka måste dock en hel del göras. Eftersom tiden är knapp kommer jag göra en liten lista över det.

* Göra potatissallad - done
* Göra tzatziki - done
* Marinera kött - done
* Slå in present - done (som ni ser på bilden)
* Duscha
* Välja kläder och klä mig
* FIxa håret
* Lägga maken
* Packa ner allt i väskan
* Springa runt som en yr höna och undra om allt är med
* Hämta upp Sofia och Emma
* FÄÄÄÄÄÄÄSTA


Det är väl lika bra att jag kastar igång med resten av det som skall göras. Hoppas ni får en bra kväll, det skall jag se till att jag får. Den kan sluta hur som helst...

Förbannade jävla mobilblogg

Nu har jag försök mobilblogga igen, men tror ni att det går? Nej, icke! Skitjävlalöjligt! Kanske lite löjligt av mig att bli irriterad på det, men vad tusan, det kostar pengar och det skall fungera! Så enkelt är det.


Ikväll är jag trött, otroligt trött. Men också glad. Har varit på VP ett par timmar och jobbat. Så det blev fredagsmys och så där. Klart mycket bättre än att sitta hemma själv hela kvällen.


Skall faktiskt sova alldeles strax, eftersom jag skall göra ett par timmar till där imorgon.  Imorse mådde jag ju mindre bra, och det satt i fram till 16-tiden. Sen på väg till VP släppte det. Märkligt va? Hoppas att det bryter ut nästa vecka, orkar inte gå med skiten lurandes i kroppen!God natt på er!

Det finns något i kroppen...

Åter en seg morgon! Har tagit mig upp och duschat, och nu efter avslutad frukost är jag genomvarm och matt! Det finns något elakt i min kropp, men det vill inte bryta ut! Så här är det varje höst! Fick reda på att från och med första oktober kommer jag kunna vaccinera mig mot svininfluensan via jobbet. Jag funderar på om jag skall ta den eller inte. Jag blir säkerligen sjuk av vaccinet, men för Felix och Neos skull bör jag nog ta det. Nu har jag ingen bekräftad sjukdom dock, så det är väl bara att ta sig i kragen, borsta tänderna och åka till Kärra för att hämta upp kollegan...


Man får bli trött!
Fler bilbränder i Backa. Nu har ungdomarnas revolt slagit alldeles för fel. Istället för att hjälpa håller de på att stjälpa sin egen situation! Nog för att de säkert har det svårt, och ser en hopplös framtid. Tyvärr hjälper det inte att ta till brott och utsätta oskyldiga medmänniskor för problem och trubbel!

Många steg blev det...


Min telefon är fantastisk! Mp3, stegmätare och radio i ett.
Allt man behöver under ett promenadpass på jobbet.

* Innan klockan slagit 9 hade jag tagit 5000 steg.
* Innan klockan 10 hade jag tagit 9800 steg.
* Innan klockan slog 12 hade jag tagit 10900 steg.

När jag steg in innanför dörren här hemma klockan 16.50 så hade jag gått 15767 steg.

Behöver jag säga att jag känner mig rätt mör i kroppen?

Så här blir det nog

Så här är det, nu har jag kollat över mina grejer vad gäller bredband och fast telefoni. Så här kommer det bli, efter uppsägningstider och annat.

Fast telefoni - Numret flyttas till min mobiltelefon. Det kommer kosta mig 50 kr i månaden och folk kommer kunna ringa till mig på mitt vanliga hemnummer. När jag sen ringer till fasta nummer kommer jag betala 23 öre/minut mellan 8 och 18, övrig tid kostar det 11,5 öre/minut. (Idag betalar jag 17 öre/minut dygnet runt) (Kommer i så fall få betala avgifterna för tre månader då jag avslutar det innan uppsägningstiden är slut.)

Fast bredband - Det tar tre månader att avsluta detta i och med uppsägningen. Detta kommer göras samtidigt som jag begär förflyttning av hemtelefonen.

Mobilt internet - Just nu har jag det från samma ställe där jag har mitt fasta. Fick ett erbjudande att betala 129kr/månad under tiden jag hade mitt fasta abonnemang kvar. När jag säger upp det kommer det kosta mig 189 kr/månad. Har bindningstid på det till december 2010. När det går ut tänker jag  hoppa över till Telenor.


Det kommer ta lite mer än ett år att få allt samlat på ett ställe, men det finns ju ingen anledning att starta ett mobilt bredbandsabonnemang hos Telenor förrän det andra abonnenangets bindningstid tar slut. Men, om tre månader kommer jag ha sänkt kostnaderna markant.

Är detta ett skämt?

Började fundera lite över mitt fasta bredband och min fasta telefon. Det finns tydligen smarta tjänster där man kopplar sin fasta telefon till mobilen på något sätt. Skulle vara en bra grej för mig, för jag använder knappt min fasta telefon faktiskt. Därför började jag också fundera på om jag inte borde samla alla mina tele/bredbandstjänster hos ett och samma företag.

Har just ringt tele2, och efter att ha tagit mig igenom alla knappval som skulle göras kopplades jag snabbt till en medarbetare där. Snabbt kunde jag få mina svar. Där efter ringer jag Telenor för att kolla me dem, deras knappval var lätta att ta sig igenom. Men sen smällde det till: Din beräknade väntetid är 14 minuter. 14 MINUTER. SKojar de med mig eller? Det är ju nästan patetiskt!!!


Men här sitter jag. får se om jag gör klart samtalet eller om jag kastar luren i väggen...

Smoooooooothie!Heavenly Red

1 äpple
1 apelsin
1 stor morot
1 dl frusta hallon

Pressa äpplet, apelsinen och moroten i en råsaftscentrifug.
Om du vill kan du sila bort skummet som bildas.
Mixa sen juicen med de frusta hallonen.
Servera i ett stort glas.

Drick och njut!

Bubblare september 2009


www.rssportalen.se

Ibland behövs det bara lite ny glöd i en falnande eld!
Tack vara min nya bloggdesign har jag fått mer blogglust!
Något som gett resultat!
Ingen annan är gladare än jag!

Dags att berätta?


Klickerträning


Skall vi träna snart igen matte?

Förra veckan fick jag hem en "klicker" när jag beställt en furminator från Canis. Jag har fått uppfattningen att det är mer en hundsida, så jag blev lite funderwsam över vad jag skulle ha den till. Fast Ylva har ju sagt till mig ett par gånger att det går att träna katter med det också. Något jag inte trott på. Så när jag var hos veterinären med Panik förra veckan tittade jag i lite böcker om klickerträning för hund. Direkt när jag kom hem sen googlade jag på det och hittade en sida med bra information. Sedan har jag gått och verkt på detta fram till idag. Tog fram lite kattmat som Strof älskar och så satt jag mig på golvet med henne. Det tog inte många klick innan hin förstod vad det innebar. Invänta ett klick och så dirket få en liten mumsbit! Vi höll på en kvart eller så idag, vill ju inte trötta ut henne redan nu. Skall försöka träna lite med henne ett par gånger i veckan.

Vad jag kunde läsa mig till så kan man lära en katt rätt många trick. Som high five, sitt, ligg, kom, hoppa upp med mer. Vi får se hur läraktig Kattastrof är. Men, jag har inte riktigt förstått hur man använder klickerträningen för att ta bort mindre roliga egenskaper. Men, jag kanske kan lära mig?

Nu är det städat och rent här!

Från första början hade jag tänkt att dammsuga och plocka i ordning här hemma. Så blev det inte, istället blev det en ordentlig stund i köket. Jag torkade rent kaklet, bänkarna och barhyllan. Något som kanske blivit lite eftersatt i sommare. Därför for jag fram med min skurtrasa och en flaska Cillit bang över allt där jag kom åt. I takt med att bänkarna blev rena blev jag också gladare. Det är så skönt när det blir rent! Jag har överskåpen kvar att torka av, så det får jag göra nästa gång! Dammsugaren kom fram och jag körde runt som en toka med den, det blir verkligen mängder med katthår överallt när man har katt. (Det har jag ju sagt ett par gånger tidigare.) Så mycket att jag ibland fick stanna upp och rengöra munstycket. Soffa, lister och gardiner fick sig också en släng av dammsugarmunstyckets framfart. Tillsist svabbade jag av golven, så nu doftar det ljuvligt av liljekonvalj här hemma. Synd att man inte kan bjuda på doftprover via bloggen, för det luktar verkligen fullkomligt underbart här just nu!


Men säg den lycka som varar i evigheter...
Jag hade glömt att bädda sängen innan jag började dammsuga. BIG MISSTAKE! När jag tog tag i den saken efter att alla städredskap var bortplockade så flög det katthår både högt och lågt igen. Det skall medges att jag inte är någon pedant, därför ryckte jag på axlarna och tänkte: Katthåret kommer inte ta slut bara för att jag tar fram dammsugaren igen så jag låter det vara för den här gången


Så, nu skall jag njuta av mitt nästan helt rena hem. Innan jag gör det bör jag konsultera mitt kylskåp/frys och se vad det blir till min sena lunch. Hoppas det blir något gott...

Det är inte kul, men det är ett måste

Ledig dag då ja! Min första tanke var att sova länge, men det gick så där bra med det då min vän kom och ringde på min dörr. Att vakna av en ilsken dörrklocka är verkligen inte något angenämt sätt att vakna på. När hon sen hade gått insåg jag att det är dags att städa lite här hemma. Dammsuga och sånt där. Det är verkligen inget som ger en upprymda lyckokänslor när man inser det. Det är först efter som man känner sig riktigt nöjd och glad när det luktar riktigt gott och fräsht! Så nu skall jag bara se slutet på Tillbaka till Aidensfield, sen kastar jag igång med det som måste göras.

Vad skall du själv göra idag?


Städa städa varje fredag...

Bild:ehow

Danny Danny Danny...

Jag sa ju det, jag kommer behöva starta en kategori för Dannys underbara citat.

Idag kom Danny indansande på kontoret...

Jag
- Jasså, här kommer du indansande.
Danny - Jag dansar inte. Jag kör slowwalking
Jag - Det ser allt ut som du dansar, du kommer inte ifrån det.
Danny - Den här kroppen är inte gjord för dans, utan för att supa och komma i trans.


Självklart blev det ett asgarv direkt efter det!
Sedan upplyste jag Danny att detta skulle hamna på min blogg ikväll. Han blev genast nyfiken och undrade vad jag skriver. Så jag berättade för honom om citatinläggen.
När jag sen sa att jag nog var tvungen att lägga in en bild på honom svarar han
- Gör det och du kommer få befallningar att take him down.
- Ja, eller så kommer jag få sjukt mycket besökare.
- Ja, det skulle också kunna vara en effekt!
När jag senare skulle gå hem stannade jag till i köket och pratade lite till med Danny. När jag sen skulle gå frågde han när jag slutade. Jag svarade att jag egentligen slutar 17.30 men att jag skulle gå 17.00 eftersom jag inte tagit någon rast. Då säger snällaste Danny
- Du skulle gått tidgare, för det är du värd!

RSS 2.0