Spontandag med Felix.

Gårdagen började väl egentligen med att jag somnade klockan 5 på morgonen efter en kväll ute på stan. Nästa etapp startade sedan 7.30 då mina ögon flög upp och sömnen var som bortblåst. Låg kvar i sängen dock, it was my castle just där och då. När klockan närmade sig 9.30 så ringde jag min syster. Hon höll på att fixa frukost till sig och Felix så jag var ful och bjöd in mig själv till den. Väl där proppade jag i mig massor av hönekaksmackor, det är nog något av det godaste som finns till helgfrukost. Lite bus hann jag och Felix också med så klart. När han sen la sig för att sova vid 11 så lånade jag syrrans dator och spelade lite spel och så fick jag lite skön massage av henne innan hon började göra sig i ordning inför den stundande Danmarksresan.

Under tiden höll Mattias på att dona med diverse saker, när han kom på att han behövde åka in till stan och köpa gitarrsträngar. Det tog ett tag innan vi fick iväg honom, han var tvungen att låna min bil för hans hade körförbud. Den som nu är smart har också räknat ut att jag blev barnvakt i och med bilutlåningen. Inget jag grät för. Så, när Felix vaknade pälsade jag på honom kläderna och så gick vi ut. Första anhalten vad att hälsa på mormor. Där klappade Felix katterna och jag blev utsatt för massa fjäsk från katten Mizziz som gärna ville gå ut. Eftersom det var fint väder blev inte stoppet där så länge, utan vi knallade ner till lekplatsen som fanns på utsidan. Där åkte Felix massa rutschkana, åkte sparkbil, lekte i sande samt förundrades över och provsatt en häftig cykel. Märkligt, men en och en halv timme fortlöpte väldigt snabbt. Antar att det har att göra med all lek. Så efter det lämnade vi mormor och gick hem. Jag insåg att jag var hungrig som en varg och tog för mig av det som fanns i kylen, medan Felix passade på att smaska i sig lite clementin, majs och tacochips.

Strax därefter kom Mattias hem, och jag lämnade kåken. Mest för att jag skulle in till stan, men också för att orken börjat tryta rejält. (Inte pågrund av Felix, utan för min kortkorta sömn.)

   

 
Det är Felix som är modellen. Moster är bara en bifigur på dessa bilderna.
Hon ser ju helt trash ut.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0