Vill du vara fin...

...får du lida pin!

Idag var jag på ansiktsbehandling, för första gången på nästan ett halvår. Gissa om det var en hemsk, smärtsam och näst intill olidlig stund. Visst, jag har skött min hud så gott jag kunnat, så verkade det som portömningen gick förhållandevis lätt. Men, det finns ett men, det var massor att trycka. När det var dags att sluta trycka säger hudterapeuten "Nu måste jag sluta, men jag vill helst inte göra det..." Kanske inte så jättekul att höra när man ligger där. Även om jag visste att det skulle bli just en mycket hemsk stund. Så går det när man inte gjort sina behandlingar.

Skall erkännas att jag bytt terapeut idag. Till en tjej som finns i stan. Detta för att jag hittade dem tidigare i sommar när jag behövde köpa produkter. I den vevan rådde terapeuten mig att testa MD skincare. En medicinsk hudvårdsserie. Nu har min hud börjat stabilisera sig. Första veckan var jag torr som fnöske, andra veckan var jag rätt normal, tredje och fjärde veckan var jag otroligt fet och nu är jag som sagt rätt stabil. Köpte en ny produkt idag, ett serum som innehåller stora mänger AHA-syra. Så, jag kan bara hoppas på att det kommer bli än bättre nu. Terapeuten sa att hon tyckte att min hud hade blivit bättre än sist hon såg mig. HÄRLIGT!

Men just exakt nu känner jag mig som ett stopptecken.
Det är riktigt, riktigt, riktigt jobbig att ha en sådan här problemhud!

Kommentarer
Postat av: Hanna - mamma till ♥Neo♥

*svar:* jag tycker bilden va fin... du och jessica ser ut som systrar tyckte M ;o) säg till om du vill att jag ska ta bort den! det gäller alla bilder jag lägger in på dig!kram bästa fastern!

2009-07-30 @ 23:31:37
URL: http://hannaofsweden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0