På galna upptåg med Faster.

Idag var dagen! Dagen som jag bara väntat på skulle klomma. Första gången jag skulle passa Neo. Jag har blivit tillfrågad en massa gånger, men mitt jobb har alltid kommit ivägen. Tyvärr. Hämtade upp honom strax efter tio så vi kunde bege oss in till stan. Hans mamma och pappa ville ha ett par barnfria timmar idag, så att de kunde städa.

Vi har gått på stan, ätit lunch med min vän Josse, tittat på kläder, busat i provrum och dansat i klädaffärer. Sen har Neo såklart flitat med alla han kommit åt att flirta med. Efter lunch kom också Faster Camilla och umgicks lite.


På ett stort varuhus kan man hitta på en massa bus!


  
  
Nu är det bara att försöka få ihop en eller helst ett par dagars egentid med Neo. Det har varit svårt hittills, men någon gång skall väl även det lyckas. När det blir så, vet jag att det bara kommer bli en massa bus och lek! För, det är något vi kan, både jag och Neo! Hoppas verkligen att han hade lika kul idag som jag!


Kommentarer
Postat av: ♥Neo♥

tack för idag faster! det va jätte kul att få vara med dig i stan och busa... det måste vi göra om! ^^det må ha varit första gången du passade mig, men inte sista! ;o)massa kramar!

2009-07-22 @ 22:24:05
URL: http://hannaofsweden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0