Nu drar vi ut på rövarjakt...

... ja vi skall ut och röva.


Eller nä, det skall vi inte alls. Vi skall bara åka på långresa genom Sverige. Målet är Vilhelmina, ungefär sisådär 100 mil rakt upp i Sverige. Det blir en tur längs E45 med andra ord. Det blir jag, mamma, Weronica, Mattias och Felix som åker. Felix andra långresa, ungefär dubbelt så lång som förra året. Fast, nu stannar vi ju på plats lite längre.


Det tråkiga är att jag måste lämna Panik en vecka. Han är fortfarande dålig. Han vägrar att äta och dricka själv. Så nu är det matning och vattning som gäller. Jag har den stora turen att ha min underbara systeryster Camilla som tar hand om honom. Det är tur att jag har henne! Det kommer löna sig att hon tar hand om honom! Fast, vi fick ta en sväng till förbi hos veterinären idag. 950 spänn kostade det, men nu rycker ju försäkringen in så det är väl klart värt det. (Jag hoppas innerligt att den gör det i alla fall, annars är det ju INGEN nytta att ha en sådan som man betalar STORA pengar för!)


Väskorna är så gott som packade, bara lappisen som skall ner i sin väska. Och maten då förstås. Skall se om jag inte kan få fixat lite mobilbloggning under nattens färd. Skall bråka lite med min mobil så det blir någon ordning på det! Annars får det bli imorgon, när vi kommer fram.


Ha det nu så fint! Hoppas att vi kan få med oss lite av sommarvärmen uppåt, men att ni får ha kvar den här nere också.


100 mil i en bil...
Tur att Felix är med och bjuder på sin charm!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0