Hade egentligen tänkt skriva ett annat inlägg


Hade tänkt skriva ett inlägg om hur vi bor här nu, men eftersom min uppkoppling inte är den bästa och blogg.se inte är speciellt snabbt i sig blev det inte så. Bildinlägg får helt enkelt skrivas när vi är nere på Vilhelmina. Så istället kan jag berätta att dagens stora höjdpunkt var en tur till Järjagården där vi lånade duschen. (Vi har inte tillgång till dusch i våra stugor.) Bullshit terriern Sonja blev otroligt glad när hon såg mig, vilket resulterade i att jag fick sitta och mysa med henne en lång stund. En sådan hund skall jag ha sen, någon gång.

Sedan ägnade Mattias sig åt att grilla gädda här i ett par timmar. Eller ja, någon timma i alla fall. Kan väl inte påstå att gädda åkte upp på 3-i-topplistan inte! Till saken hör att den var otroligt plain, väldigt naturell. Bara lite saltad och pepprad. Mattias sa att han tyckte om det, och mamma sa "Det smakar gädda". Vet inte riktigt hur jag skall tolka dem, men får anta att de tyckte om det lite i alla fall. Weronica var mer skeptisk.

Vid 5-tiden gick vi bort till Evonne (Yvonne som jag skrivit om tidigare.) Hon hade bjudit in oss på middag, och inte vilken middag som helst. Utan vi blev serverade älgköttbullar med kokt potatis, brunsås och lingon. Hur gott som helst. Verkligen! Tanken var sedan att vi skulle åkt bort till mammas kusin Ulf för att hälsa på. Dock kom Michael Jacksons begravning i mellan. Tiislut ringde Evonne till Ulf och fick reda på att de inte skulle vara hemma förrän imorgon, så där blev den planen framskjuten. Så mamma fortsatte se på begravningsprogrammet medan jag gav mig ut på en liten löprunda. Märkligt kan tyckas eftersom jag duschat idag. Men, när jag kom hem ordnade jag så att jag kunde duscha utanför stugan. Jättepraktiskt, när det är lite soligt ute. Hade det varit kallare och molnigare så hade jag nog funderat två gånger innan jag gjort det.

Men, nu verkar det som de andra är på ingående. Kanske kan bli lite Bogglespel innan det är dags att sova? Måste nämligen rätta mig själv, vi har inte alls spelat Scrabble under tiden vi varit här, utan Boggle.


Take care!

Nu skall jag fortsätta mitt dagsverke, och det är att elda i vedspisen. Tror det bor en liten pyroman i mig minsann.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0