Berg- och dalbana!

Det är långt ifrån ovanligt att mitt psyke får för sig att ta med mig på en tur i en av världens mest skrämmande berg- och dalbanor! Just nu är jag inne i en sådan period. Antingen är allt bara hur bra som helst, eller så är det verkligen hur dåligt som helst. Jag vet exakt vad det är för händelser som sätter igång skräckfärden, och ändå kan jag inte stoppa det. Det beror på att just den då tror jag att det skall gå så mycket bättre, att denna gången är det min tur. Nu är det min tur att få ta för mig, och min tur att få känna mig stark. Att jag har rätten på min sida att göra det jag vill, för stunden. Dock tycker mina små grå att så får det inte vara. För, strax efter att jag gjort det jag vill göra sätter de igång att kriga inne i mig. Vet ärligt talat inte hur många världskrig som pågått inuti mig de senaste åren. Allt för många om jag skulle få gissa, lite lätt! Skall väl erkänna att det är lättare att ta sig upp nu, än vad det var för ett par år sen. Nu kan jag trots allt på något sätt bromsa upp det och säga till mig själv att inte vara så enfaldigt dum, varpå neggospiralen stannar upp och så är det bra igen nästa dag. Eller ja, bra är det inte, men bättre!

Pratade nyss med Sofian, det är verkligen tur att jag har den tösen! Vi fick på en kort stund planerat in en massa kul. Imorgon skall vi till Lysekil och se Takida, sen skall hon stanna kvar där till på lördag, då hon tar tåget/busset hem. Sen bestämde vi löst att vi skall gå ut på lördag. Inget speciellt, utan bara lite dans och lite skratt och lite glatt. På måndag blir det sen en biokväll till  "The Proposal". Vi säger till varandra om och om igen, att vi måste se till att hitta på mer saker ihop. Vi kan inte sitta hemma på varsinn kammare och tycka synd om oss. SYND bara att vi har så mycket att göra i våra liv, på enskilt håll. Det är typiskt! Men, sen när vi blir pensionärer kommer vi ha massa tid att umgås med varandra, som det ser ut nu i alla fall...


Kommentarer
Postat av: Plupp

Dom där jäkla berg- och dalbanorna borde inte få finnas! Fy så mycket dumt dom ställer till med. Men riktigt härligt ändå att läsa att du tar dig upp ur det jobbiga och är så stark! Hejja dig!

2009-07-24 @ 10:38:33
URL: http://fialicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0