Att förstöra en bioupplevelse!

Igår var det så dags att se sjätte filmen om Harry Potter. Det var jag, Sofia och Peter som hade bestämt oss för att förgylla vår måndagskväll i en biografsalong på Bergakungen. Eller ja, det var rätt många fler som hade bestämt det också, för jag tror att verenda stol var upptagen. Väl vid våra platser kändes det som vi hade fått riktigt bra stolar. Något som jag snabbt ångrade mig om. För jag hade fått ett par riktiga biomarodörer bredvid mig. De pratade så gott som hela tiden, och poängterade helt sjävlklara saker som "Där är Slingersvans" Åh nej, hon som är kär i honom, stackars henne..." Vid ett tillfälle säger killen som sitter precis bredvid mig "Åh, den där Draco skulle behöva lite sol." Min enda tanke just då var "Och du skulle behöva en stor munkavle!" Smartskallen bredvid mig lyckades också hälla ut halva sin popcorn på golvet, något som kan hände vem som helst i en sådan trång biostol. Dock låter man väl det bara vara? Men inte killen bredvid mig, han börjar köra KROSSA POPCORNEN med fötterna. De som inte krossades sveptes ut vid min plats istället. Helt sjukt. I samma veva sparkar han till mig på smalbenet. Visst, en olyckshändelse det med, men hade han fått för sig att göra mer saker hade jag sagt till honom. Tyvärr orkade jag inte göra det igår, eftersom jag trots allt var inne i filmen. Fast det är klart, han och hans vänner satt och smsade en massa under filmen. Borde de verkligen lägga 110 spänn på ett biobesök om de nu är så uppenbart ointresserade av att låta alla andra biobesökare ha enskön stund?

SUCK!

Kommentarer
Postat av: Hanna - mamma till ♥Neo♥

sånt så jävla störande! tro fan att folk väljer att ladda ner och kolla i lugn och ro hemma...?

nötter!ses imån! puss

2009-07-21 @ 23:00:28
URL: http://hannaofsweden.se
Postat av: Plupp

Mooooooooosa dom! -vråla-

Så där får man fan inte bete sig inne i en biosalong. Dom borde installera en sån där katapultgrej på alla stolar så man kan skjuta iväg sin granne vid behov :p

2009-07-22 @ 14:35:19
URL: http://fialicious.blogg.se/
Postat av: m

hör av dig till sf:s kundtjänst, info@sf.se eller 08-562 600 00. jag har hört att man ibland får ersättning ifall man har fått sin bioupplevelse förstörd.

2009-07-23 @ 02:42:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0