Nya Otrivin Comp

Det värsta som finns, alla kategorier, är att ta nässpray. Har alltid hatat det, och kommer alltid att hata det. Obehagligare saker får man leta efter. Tyvärr har jag kommit till ett stadium med min förkylning att jag inte orkar med både nästäppan (på kvällen) och rinnsnuvan (på dagen). Så jag bestämde mig igår för att gå och köpa detta djävulens påfund. Eftersom jag har båda problemen tänkte jag att jag en gång för alla får falla för reklamen som bombaderar oss hela dagarna. Köpte Nya Otrivin Comp. På väg hem från Apoteket så testade jag det med en gång. Strax därefter träffade jag en vän som jag stod och pratade med, och glömde såldes bort att jag testat nässprayen. När vi sagt hej då och jag nästan är hemma drar jag in luft i näsan och inser att det är lätt att andas. Problemet är borta för en stund.

Vilken känsla, så här ett par timmar senare funkar det fortfarande bra. Nu hoppas vi att förkylningens klor vill släppa mig, en gång för alla.

Kommentarer
Postat av: Snuvig

Härligt att den hjälpte dig. Själv har jag tyvärr inte märkt av nån effekt alls. Får snyta mig lika ofta ändå. Antar att den inte fungerar på mig... :(

2009-02-20 @ 19:50:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0