När skall det sluta?

Nu har jag fan gått och vart förkyld alldeles för länge. Det blir bra och det känns som att jag nästan kan sätta igång och träna igen. Men, jag väntar en dag eller så för att vara riktigt säker. Vips så slår bacillerna till och förkylningen trappas upp igen. I fredags kände jag mig nästan helt bra och tänkte träna efter helgen. Men 6.30 i söndags morse vaknade jag av att halsen sved, näsan var täppt och huvudet sprängde. Fan att det inte kan ta slut. Jag orkar ju inte ta mig för något, konditionen är usel har jag märkt. Igår när jag städade insåg jag att jag inte ens orkade ha armarna ovanför huvudet, för då blev jag så trött i musklerna.

Idag har jag vart hos min syster och sett på film, det funkade bra eftersom det var stillasittande. Men sen när filmen var slut skulle jag leka med Felix, tror ni jag orkade det? Nej, inte i någon större utsträckning! Då är det illa ute! Jag är ledig imorgon och egentligen på onsdag också, så det blir mycket vila i två dagar nu igen. Det finns ju roligare saker att göra när man är ledig men man skall orka också.

Bäst att jag mår bättre på torsdag, för då skall jag träffa Frida. Det var inte igår jag gjorde det. Det var alldles för länge sen sist. Men, det är ju flera dagar kvar, så det skall nog bli bra.


Undra om det blir soffan igen nu?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0