Moster kan inte vara stilla!

Igår åkte jag upp en snabbis till Weronica och Felix för att lämna den berömda halsduken som jag stickat till just Felix. Detta skulle gå snabbt, eftersom jag skulle träffa Malin på affären klockan 16. Men, det var kört redan när jag klev in genom dörren. För, så fort jag och Felix såg varandra vart det bus på en gång. Felix kom springande i sin gåstol i full karriär genom lägenheten och genast sträckte han upp armarna mot mig för att komma upp.

 Så efter hälsningskramen började vi leka på en gång. Jag satte mig på en stol och ställde Felix vid mina ben. Genast sprack hans ansikte upp i ett soligt leende, han fattade mina händer och sedan tryckte han sig mot mitt ben och flinade. Weronica och jag såg genast vad han ville göra. Han ville leka den speceilla mosterleken. Där han sitter på min fot och jag sparkar upp benet. Så, vem kan neka honom den leken? Jag fick snällt sätta mig där och sparka en stund, trots att min kropp kanske inte riktigt var på lekhumör. Efter ett par omgångar tröttnade jag och slutade. Det räckte dock inte för herrn, han visade återigen väldigt tydligt att han ville leka mer. Puh!

Jag satte sen ner honom i gåstolen för att kunna prata lite med Weronica, men ni tror väl inte att det gick att göra ostört? Nej ser ni, Felix lekte som en galning där i köket i jakt på uppmärksamhet. När det sen ringde till Weronica hittade jag Felix speldosa som jag gav honom. Då hör jag Weronica säga "Nu gav moster honom den jävla spelande leksaken som jag hade gömt. Nu är det kört."  Felix och jag spelade lite musik medan Weronica såg ut att snart gå av på mitten. Tror att den speldosan kommer gå sönder inom en snar framtid.

Well, efter en stund hittar Felix knappen som spelar melodin Old MacDonald had a farm. Då började jag dansa framför Felix lite lätt och genast började han skratta. Hans skratt fick mig att dansa mer så tillslut stod jag där och shakeade som en galning medan Felix skrattade så han tjöt, blev röd i ansiktet och tillslut knappt fick luft. När en av mina rörelser inte var roliga längre så fick jag så klart sätta in en ny i min korrigrafi. Detta ledde till att Felix skrattade ännu mer och Weronica stod och tittade på oss som vi inte var kloka. Hör Weronica säga till Mattias i telefonen "Felix skrattar åt sin moster som står och dansar här". Mattias svarar "Det hade jag också gjort om jag sett det." Tänk att det krävs så lite för att få folk att skratta? Det är ju underbart!

Efter en liten stund sa min kropp ifrån. Den orkade helt enkelt inte hålla igång så jag sa till Felix att det fick vara nog. Tror ni han lyssnade på det örat? Nej, han hade fattat galoppen så han tryckte på knappen som spelade låten en gång till och genast var jag i full dans igen. Med en gapskrattaden Felix efter mig. Tror jag sa 3 eller 4 gånger att jag skulle gå och efter varje gång jag sagt det tryckte Felix igång musiken och jag dansade. Klippsk kille det där.!

Så, det är väl inte mer än rätt att jag åker dit idag igen och dansar för honom? Den här gången skall vi dock filma det så skall ni få se hur kungligt vi roar oss.


En sak är väldigt säker! Jag är totalt nerkärad i Felix. Det går inte att inte vara kär i honom. Han håller mig, eller ja, oss fast i ett skruvstäd! Den lilla underbaringen!

Kommentarer
Postat av: Sandra

MMmmm det låter ju himla mysigt. Synd att du inte känner dig helt bra så att ni kunde leka och stoja ännu mer. Vi höres KRAM KRAM

2008-11-19 @ 15:26:44
URL: http://sandrasglutenfria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0