Kattastrof - På besök i ett mystiskt utrymme


Matte hade besök idag, en kille som skulle retas med mig hela tiden. Så fort jag vände ryggen åt honom så ryckte han i min svans. Han måste vara avundsjuk, eller vad tror ni? Killen hann inte vara här så länge innan de åkte igen och som vanligt ställde jag mig vid dörren för att visa att jag ville följa med. Fick jag det? Nej, det fick jag inte göra. Tyckte dock att de mumlade något om att snart komma och hämta mig.

Timmarna gick och inte fan kom de och hämtade mig, de måste ha lurats som fan. Som vanligt är jag naiv och går på varande liten hint om att få komma ut. Så, medan de var borta roade jag mig här hemma bäst jag kunde. Inte alls med andra ord. Utan, jag låg mest på soffan och gottade mig. Det är skönt att kunna sova bort halva dagen eller så där ibland.

Flera timmar senare kom killen upp hit igen, utan matte. Han skulle hämta en sax och vet ni vad som hände efter det. Han tog fram kopplet för att låta mig följa med ut. Vilken lycka. Men, det förstår ni väl att jag inte kunde låta det gå helt smärtfritt förbi? Försökte så gott jag kunde att sätta mina söta klor i hans hand, men han hade bra koll på hur jag flaxade där så det gick inte så bra som jag hade hoppats på. Som straff ville jag visa honom att det var jag som bestämde så jag totalvägrade att gå utanför dörren. Han kunde gott stå där och vänta en stund, tills det passade mig menar jag. Typiskt nog vann han även den ronden eftersom han helt sonika lyfte upp mig och bar ut mig. Nu kommer jag få arbeta fram en plan så att jag kan hämnas på honom nästa gång han kommer. Eller vad säger ni?

Väl ute fick jag komma in i mattes hjulförsedda plåtlåda. Där luktade jag mig runt och tittade imponerat på medan matte och killen arbetade. De grejade på massa tygstycken och så satte killen in ljud i bilen. Tydligen tycker matte det är tråkigt att åka runt och sjunga själv i bilen. Men hemma kan hon gå och skråla. Hon är konstig min matte. Tror bestämt att jag sagt det förr...

Efter en bra stund där ute fick jag äntligen komma ut ur bilen och så gick vi in igen. Det var bra, för det började faktiskt att bli kallt. Det är det värsta som finns, att frysa. Så, när vi kom in försökte jag liva upp stämningen genom att leka med dem, men inte fan funkade det. De skulle bara fixa med blommor och annat krimskrams. Dessa människor...

Kommentarer
Postat av: Mondobaby

Du har det inte lätt kattastrofen.Säg åt matte att hon skaffar en kompis åt dig i julklapp!

Jag menar hon har minsan vänner som kommer o går..men DU då?

Tänker hon inte på dig alls?Går det att anmäla mattar till människomyndigheten?

Mina tankar är hos dig

2008-11-13 @ 23:36:24
Postat av: Kattastrof

Tack för dina snälla tankar, det känns skönt att veta att jag har ett stöd från dig. Lättare att kämpa emot orättvisorna då. Men, jag har ju faktiskt min lillebror Panik som sällskap, han är perfekt att busa med eftersom jag är starkare. Sen så är det ju faktiskt så att matte tror bara att hon har vänner. I själva verket är det mina vänner, det har hon inte fattat än bara. ;)

2008-11-13 @ 23:46:11
URL: http://jelican.blogg.se/
Postat av: Naken

Hej pälskling!

Förlåt att jag inte hört av mig till dig på länge. Förstår om du varit orolig. Det har varit en tråkig tid utan spring och bus men nu är jag på benen igen. Drog på mig en hemsk förkylning efter operationen som jag trode skulle ta kol på mig. Men skam den som ger sig ;)

Stygnen är borta nu. Doktorn ångrade sig nog med dem för han tog bort dem igen. Kanske blev det inte riktigt så snyggt som han hade tänkt sig...

Nu får vi snart fira med en månskenspromenad. Läste mitt horoskop häromdagen och där stod det faktiskt att det var läge för kärlek i månskenet ;)

Har din matte skaffat sig en ny plåtlåda nu? Var det den du fick åka i?Tass i tass/ Naken

2008-11-21 @ 22:24:32
URL: http://nakensdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0