Jag tror att jag är skrämmande!

Ärligt talat, jag tror fan att jag skrämmer skiten ut killar. Jag menar, jag gör allt själv utan specielt mycket hjälp, vet jag inte hur man löser det försöker jag ta reda på det. Innan jag ber om hjälp. Vet inte hur många killar som sett undrande på mig när jag säger att jag skall omformatera en dator. Hallå världen, hur svårt är det att göra det liksom? Är det problem som jag behöver hjälp med försöker jag så klart att vara delaktig i de moment jag kan vara delaktig i. Som att åka till Biltema och leta reda på prylar som behövs för att laga en bil tillexempel.

Men, jag tror att detta skrämmer. För visst är det så att en tjej skall sitta på sin höga pall och vara hjälplös? Så att killen kan komma och göra allt för henne, så att killen kan känna sig duktig och behövd? För inte kan en kvinna behöva en man på något annat sätt? Som tillexempel att ha honom som stöd och styrka, som ger när hon blir svag, när hon också behöver en axel att gråta ut mot? Nej, det är inte karlgöra det tydligen.

Eller har jag fel?

Kommentarer
Postat av: Fialicious

Jag tror tyvärr att det ligger väldigt mycket i det du säger. Kvinnor som klarar av att brottas med vardagsproblemen på egen hand är tydligen skrämmande. Fick chockade reaktioner när jag berättade att jag skruvat ihop alla mina möbler själv för en killkompis. Han trodde mig först inte. Alltså hallå där eller, bara för att jag har mus istället för korv mellan bena behöver det väl ändå inte betyda att jag är helt handlingsförlamad!? Gaaaah, en del folk är allt bra korkade.

2008-11-24 @ 18:40:55
URL: http://fialicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0