Jag kom i natt på...

När jag hade lagt mig igår kom jag på att jag inte ens loggat in här på publishme.se. Vad är det för stil jag tagit på mig tänkte jag? Men, så var det ju också så att jag inte haft något att skriva om- Och inte heller någon ork. Så, det är förklaringen till att jag inte vart här.

Skulle ju gå till läkaren idag om jag fortfarande var förkyld. Igår när jag la mig hade jag bara slem som symtom. Kändes lite fel att gå till vårdcentralen för det. Så, nästa vecka får jag gå dit om jag får fler symtom. Jag kanske är på väg att bli frisk igen? Vem vet?

Nu skall jag snabbt göra mig frukost, för att sen sätta mig i soffan. Inget ovanligt när det gäller mig just nu. Där skall jag sätta på tvn, inte heller det ovanligt. Men idag blir det inte barnkanalen, utan nu blir det en dokumentär från svts arkiv.

"Martina var fem år när filmaren Tom Alandh träffade henne för första gången. "Lämna bort henne, glöm henne. Hon är ingenting att hoppas på. En idiot", hade läkarna sagt när hon föddes. Men Martinas mamma tog upp kampen. Det här är Tom Alandhs femte, och sista, film om Martina."
Saxat från svt.se

Efter det blir det en lightstädning. Skall fixa i ordning soffan och rensa den från katthår samt dammsuga. (Eller damsuga som min syster brukar göra...) När det väl är klart blir det soffan igen, men då för att ha ett litet stickrace. Köpte garn igår, till mina kommande benvärmare. Köpte så att jag skall göra två bar. Nice värre va?


Hopp, om jag skulle ta och sätta igång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0