Handla inte på Hemköp på Frölunda Torg!

Idag skulle jag på adventsfika hos min syster och svåger. Medan jag väntade på att syrran skulle komma och möta mig så hon kunde visa vägen så sprang jag in på hemköpt för att köpa en liten present. Det var ju ändå första gången jag besökte dem. Stod och tittade på chokladaskarna, och kände att Aladin/Paradis var allt för vanliga. Så jag tittade istället på Lindhs choklad. Bara paketet ser ju dyra ut! På hyllkanten stod det 79.90. Tog en låda i guld och gick till kassan. Medan jag står i kön tittar jag på en bok, men väljer att inte köpa den. När kassörskan slagit in varan så säger hon 159 kr tack. Jag reagerar först men tänker väl att jag läste fel, så jag säger inget.

Åker sen hem till Alexander och Camilla och jag ger presenten och säger åt dem att äta med andakt, då den var svindyr. De ler lite och vi talar inte mer om saken. En stund senare kommer vi dock in på det igen och då nämnde jag priset jag betalade varpå Alexander säger: Då kanske jag skulle ta och ställa bort den nu. Vi provsmakade varsin bit och sen stängde vi kartongen igen.

När jag sen kom till jobbet fick jag av en slump upp kvittot ur väskan och ser att det står inslaget två artiklar. Jag hinner tänka: Men, jag köpte ju inte boken väl? Sen läser jag mer ingående på kvittot och ser att kassörskejäveln slagit in två lådor Lindhs choklad. Men jag hade bara ett! Antar att det inte är så stor idé att gå dit och klaga, har liksom inte så mycket bevis. Känner mig faktiskt rätt snuvad! Så, jag tänker aldrig mer handla på Hemköp på Frölunda Torg! Så det så!!

Kommentarer
Postat av: Josse

Men, vad vad det som skulle hända??

2008-12-01 @ 10:09:34
Postat av: Fialicious

Gosh, vilken otur!! Och extremt knepigt att kassörskan själv inte reagerade på priset.

2008-12-02 @ 21:20:44
URL: http://fialicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0