Felix - Sumobrottare?

Ni vet mitt lilla gosetroll Felix? Han är ju en mästare på att strunta i balansen så han slänger sig handlöst i golvet och får fula blåmärken i pannan hela tiden. Detta är ju inte helt kul, och det är rätt så hämmande, så hans mor och far har köpt en skumgrummihjälm till honom. Weronica var så snäll och skickade en bild igår på det och jag trodde först att han fått en potta på huvudet. Sen insåg jag vad det var och skrattade gott.

Idag fick jag träffa min lilla prinskorv, så då passade jag också på att ikläda honom i hjälmen för att på så sätt få chans att ha en liten fotosession med honom. Det fasiken inte att hålla sig för skratt när jag såg honom i hjälmen. Den ser percis ut som ett par sumobrottarbyxor liksom. Huvudsaken är att skitungen är glad i hågen och det var han sannerligen!
Snuttegurkan ville så klart passa på att leka lite med moster när hon ändå var där ikväll så det blev att kräla lite på golvet med honom en stund, dels i lek, men också i utbildningssyfte. För han fick ta mig tusan jaga mig lite så att krypningen tränas. Sedan var han dock lite smart och satte sig på mina byxor för att på så sätt åka snålskjuts när jag låg där och hasade. Sedan visade han tydligt att han ville leka leken som vi kom på för ett par veckor sen. Den går ut på att han sitter på min fot medan jag håller honom i händerna, sedan sparkar jag upp i luften så han flyter. Detta tycker han är grymt roligt, han skrattar så han kiknar och när jag slutar ber han bara om mer mer mer. Så, jag måste träna mer för att orka med i hans tempo. Fast fan vet om det ens räcker att vara elitidrottare?


Massa bus i stora doser! Nog ser vi lite trötta ut på översta bilden,
men vad fan det blir lätt så när man håller igång som två galenpannor!

Kommentarer
Postat av: Nettan

Ja, det är faktiskt lite tidigt dom börjar med det. Snart kommer ju påskmusten oxå..haha :P

2008-11-13 @ 23:51:29
URL: http://busbrud.blogg.se/
Postat av: tinkerbellan

Hahah söte.. ja Gabriel har då inte börjat gå ännu så vet inte hur han blir..

2008-11-14 @ 09:20:17
URL: http://tinkerbellan.webblogg.se/
Postat av: ♥Hanna♥

hahahaha! jag dööör! gud va rolig han ser ut... :D sötkorven!kram H

2008-11-14 @ 10:49:29
URL: http://hannaofsweden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0