Alltid roligt med Linnéa!

Igår var det då utgång som gällde för mig och Linnéa. Vi började lite lätt hemma hos henne där vi pratade om allt och ingenting. Mycket jobbsnack blev det, det är väl trots allt inte så konstigt. Men, vi hann även prata om relationer, signaler man sänder ut, hur saker faktiskt blir utifrån hur man tänker om dem och mycket mer. Sen spelade självklart Linnéa en ny egenkomponerad låt. Hon är så duktig! Hon har så otroligt fin röst, så det är ljuvligt att lyssna på hennes sång.

Vid 23-tiden tog vi bussen in till centrala Göteborg där vi då skulle gå ut. Linnéa berättade att det brukade vara kul på Styrbord babord så vi gick dit för att se hur det var. Efter en timme tröttnade vi dock och valde att ta en sväng upp på avenyn. Väl där hamnade vi utanför Nivå och Lounge. Jag sa åt Linnéa att välja men hon ville inte riskera att välja ett tråkigt ställe till. Det ville ju inte jag heller göra. Så jag föreslog att vi skulle gå till Hard Rock istället varpå vi gick över för att spana i läget.

Vi tyckte att det lät som de spelade bra musik där inne så vi gick in. Efter att ha hängt av oss yterkläderna gick vi till dansgolvet. Snabbt konstaterade vi: Det ena dansgolvet innehöll bara massa slemhögar och det andra var lite för knökat. Vi valde det knökade, det kändes bäst så. Resten av kvällen dansade, dels med varandra, men också med ett par sköna snubbar. Det var jättekul så länge de varade, men den ena klarade tydligen inte av att Linnéa nobbade honom så de gick.

Lite senare började jag prata med en jättetrevlig kille. Vi pratade om allt möjligt och skrattade och hade det riktigt trevligt. När han frågade mig vad jag skulle göra imorgon (läs idag) så berättade jag att jag skulle fomtatera om min mammas dator. Då tittade han på mig med stora ögon och sa Kan du sånt? Tänk, det är INTE första gången jag får den kommentaren kan jag säga. Lever man som singel så får man lära sig det mesta helt enkelt.

Kvällen led mot sitt slut och Linnéa gick lite tidigare för att hinna med sin buss. Så här i efterhand, det gjorde hon inte. Men, å andra sidan gjorde inte jag det heller. För jag råkade stanna kvar lite för länge utanför Hard Rock där jag bestämde med killen att vi skulle ses idag. Vi bytte nummer och resten får vi väl se vad det blir med det...

Som sagt, jag missade min buss med ett par minuter, så jag tog bussen som gick till Bohus istället. (Eftersom nästa Kungälvsbuss skulle gå 6.10 och den hade jag ingen lust att vänta på.) Från Bohus tog jag sen taxi, så jag var hemma samtidigt som jag skulle vart om jag hade hunnit med min buss. Rätt nice!

Kvällen igår blev faktiskt lyckad! Det tycker jag och jag hoppas att Linnéa tycker samma sak. Vi har dock bestämt oss för att inte gå till Styrbord babord eller Hard Rock igen. (Inte Nef eller Trädgårn heller för den delen.)

Kommentarer
Postat av: tinkerbellan

kul när kvällarna blir lyckade.. själv har man inte varit ute sedan i november förra året....

2008-11-09 @ 23:15:07
URL: http://tinkerbellan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0