Vilken chock jag fick!


Titta vad jag hittade igår när jag surfade runt på internet lite. En bild på mig från typ 2002. Gissa om jag fick en chock när jag såg den?! 19 år och helt oerfaren, nyligen tagit studenten med en förlovningsring på fingret. Vad fan tänker man som ung? Ja, då kändes det rätt och det var det väl också. Då innan allt hände, innan allt startade. Eller ja, innan jag valde att se det i alla fall. (Att pappa gick hemma och och påpekade det i omgångar i flera år vill jag helst inte minnas.) Pratade om den tiden med en vän i förra veckan och det verkar som om en del av min omgivning såg sådant som mina närmaste vänner inte såg. Men, erfarenhet fick jag, av den tiden! Att jag sen skulle luras in i en allt farligare tillvaro ett par år senare var kanske inte så svårt att tro då egentligen. Nu skall jag vara glad att jag hittat saker som jag faktiskt skall vara rädd för, att jag skall akta mig för vissa typer av människor och försöka hitta de som är bra, som är snälla och inte det minsta farliga.

Med det här inlägget vill jag inte säga att mina tonårsår var helt bortkastade. Det finns fina saker som hände under de åren också. Många roliga minnen som jag trots allt sparar så klart. Men, det finns saker som nära och kära inte vet, som inte lyfts fram och som inte setts utifrån. Att jag skriver det nu är för att jag just kommit underfund med det, med lite hjälp av dem som såg, dem som vågade se.

Kommentarer
Postat av: ♥Hanna♥

haha1 ja man kan hitta mycket skoj på internet... :D

förlovad?? -de va som tusan! hmm... verkar som alla förlovade sig åt höger och vänster, förutom jag då! ;)no bebis ännu! =( men ska försöka knuffa ut den innan eran sthlm resa. hur länge ska ni va borta??

2008-07-15 @ 17:42:24
URL: http://hannaofsweden.blogg.se/
Postat av: Fialicious

Ibland krävs det många år innan man faktiskt öppnar sina ögon och ser i vilken situation man befunnit sig. Ibland är man mitt upp i det jobbiga och kan ta sig ur det någorlunda helskinnad, och ibland "vaknar" man och ser tillbaka på saker som hänt. Huvudsaken är att man vet att allting går att lösa. Det känns inte alltid så och man kan ångra mycket man gjort och vara både bitter och ledsen. Men det som är gjort är gjort och är man besviken på sig själv över det som varit så får man istället jobba hårdare för att framtiden ska bli bättre. ALLTING GÅR ATT LÖSA! =)

2008-07-16 @ 15:03:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0