Man måste testa sig fram

Min kära systeryster är så duktig och färgar sina ögonfransar och ögonbryn. Något jag aldrig för har testat på. Min svägerska pratade om det i fredags också, så jag kände väl att det kanske är dags att testa. Så det kom på tal idag när vi var hos mamma och Weronica sa att jag kunde följa med hem och testa. Hon hade svart. svartbrun och brun färg hemma. Hon använde sig tydligen av den svartbruna till sina ögonbryn och jag såg knappt någon färg så jag tänkte att det fick jag köra på också.

(Gör styckeindelning i det här inlägget eftersom Johannes är så förbannat trött att han inte kan läsa en enda stor text...)
Weronica blandade ihop färgen för mig och strax därefter var den inkletad i ögonbrynen. Tydligen skulle den bara verka ett par minuter så snart gastade Weroinca om att jag skulle ta bort den. Såg väl inget större resultat, men gick istället på ögonfransarna. Det var inte det lättaste, så det kliade och sved i ögonen. (Får ta och göra det hemma, i lugn och ro nästa gång.) Så när jag tvättat av sörjan ur ögonen så kletade jag på lite till på de ickefärgade (enligt mig) ögonbrynen. Efter ett par minuter tvättade jag bort det och vips hade jag färg.

Enligt Weronica var det för mycket och hon tyckte att jag skulle testa den bruna färgen nästa gång. Jag var inte helt med på hennes linje, utan ville hem och testa med lite foundation och så till. Men, nu när jag lagt på det är jag väl ändå böjd att hålla med systeryster. Det kanske blev lite för mörkt. Vad gör det egentligen? Nu har jag testat det, så nästa gång vet jag vilken färg jag skall mixtra med. Vet att Weronica köpt grejerna billigt på Ullared så nästa gång jag är där skall jag passa på att köpa ett par sådana också. Varför stå och måla ögonbrynen varje gång när man kan färga? Smart och käckt!


Before and after så att säga...
(Färgen syns kanske inte så tydligt på "efterbilden" men den är nog lite för mörk ändå.)

Kommentarer
Postat av: ♥Hanna♥

I told you soooo!

Hålla på och måla dit ögonbryn i vuxen ålder när man kan färga...? =) Ser mer naturligt ut och är skönt nu på sommaren när man helst vill gå osminkad. ^^Va de brynen eller fransarna du tyckte blev för mörka?? Hmm... Ja tycker det blev jätte bra. =) Själv sitter ja med färgen i 10-15 minuter för att ja inte ska tvätta ur det på några dagar. =)kram kram

2008-07-02 @ 07:55:09
URL: http://hannaofsweden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0