Kommer jag orka?

Sofia kommer hit och hämtar mig om 40 minuter. Vi skall ut till Marstrand och softa lite. Blir ingen vild kväll, utan snarare ganska lugn och trevlig. Vaknade för en timma sen och mådde kanske inte jättebra. Som tur är piggade duschen upp lite, och när vi sen kommer ut till Marstrand skall jag se till att få i mig något att äta. Har ätit här hemma, men ingen middag. Orkade verkligen inte ställa mig och laga det nämligen. Tror det kommer bli en rätt kul kväll ikväll trots allt. Bra att Sofia rycker tag i mig och drar ut mig. Annars hade jag bara blivit liggande här hemma. Får ju faktiskt ta tag i mina lediga dagar och hitta på roliga saker.

Det var trevligt ute på Instön förut. Jag och Malin låg och pratade om rätt suspekta samtalsämnen där vi låg, mitt bland alla barnfamiljerna. Det var verkligen kul att spendera tid med Malin idag, det enda vi gjorde var att skratta faktiskt. Åt allt och ingenting. Hoppas det blir lika bra väder imorgon, då åker vi till Rörtången i så fall. Det är rätt molningt just nu, men det betyder inte att det blir dåligt väder till imorgon. Eller hur?

Det är ruskigt varmt här i min lägenhet. Både jag och djuren mår kanske inte helt bra av värmen. Panik har fått full tillgång till fläkten. Han verkar vara varmast av oss alla tre. Kattastrof gör så gott hon kan för att hitta skuggiga och svalare platser här hemma. Tycker så synd om dem, men det finns inte mycket att göra nu när det verkligen har blivit så fint väder.


Nej, om jag skulle ta och ägna mig åt vattendrickning och softande i väntan på att Sofia skall komma och hämta upp mig. Vi ses i natten?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0