Idag startar vi vår bokcirkel

Förra veckan när jag och Johannes var på Carlstens fästning så köpte vi oss varsitt exemplar av boken "Lasse-Majas besynnerliga äventyr". När vi gick mot färjan skojade vi om att vi skulle läsa den "ihop", det vill säga, att vi läste tt på förhand bestämt stycke ur boken för att sen sätta oss ner och diskutera det. Detta var ett stående skämt hela vägen hem och jag sa att vi inte kunde börja förrens jag hade läst ut boken jag höll på med. Så igår när vi satt och pratade på msn så frågar Johannes om jag avslutat boken än varpå jag svarade nej eftersom så var fallet. Då brister han ut och säger, men då kan ju inte jag börja med Lasse-Maja än, vi skulle ju läsa tillsammans. Jag lovade att jag skulle vara klar med min bok inom en till två dagar. Boken blev utläst idag, så vi bestämde att vi skulle läsa de första två kapitlen till att börja med och sen skulle vi ta en diskussion om dem. Detta är kanske den minsta bokcirkel som startats, men jag hoppas att vi kan hålla vid den. Det här kommer bli roligt! Eller, låter det inte kul?


Kommentarer
Postat av: mamma

Det låter kul! Hoppas du delar med dig lite av era diskussioner också. Så kan jag tänka på det när det blir min tur att läsa den :)

2008-07-16 @ 01:01:24
Postat av: Fialicious

Det låter helskoj!! Jag får nog samla ihop ett gäng människor och starta en sådan där bokcirkel jag med. Jag älskar ju att läsa! =) Berätta gärna om boken sedan, jag blev lite nyfiken på den faktiskt =)

2008-07-16 @ 14:49:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0