I did it!

Vet ni vad jag gjorde igår? Jag badade! Kanske inte så konstigt eftersom det var riktigt varmt tänker du. Men, det var faktiskt i den stora och enormt kalla Vänern som det blev ett dopp i. Eftersom jag var iväg med jobbet så var det bara att hoppa i plurret trots att det egentligen inte var så lockande först. Jobbar man så jobbar man, och får man andra på dumma tankar, så får man se till att fullfölja det själv också. Så tja, det blev en badstund på 20 minuter eller kanske till och med mer. Skönt var det kanske inte, men när vi sen gick upp var det i alla fall behagligt.

Igår berättade jag om ett utslag mellan mina fingrar. Det har växt under natten så nu har det spridit sig uppe på vissa av fingrarna nu med. Imorgon lär det vara än mer. Det spänner lite och är dessutom lite svullet så det är med möda jag sträcker ut fingrarna. Hoppas att det försvinner snabbt, det är inte kul att ha de utslagen.

Nu har jag i alla fall kommit hem, efter 38 timmar på jobbet. (10 var sömn = obetalt men med traktamente.) Det har varit två hektiska dygn kan man väl säga. Mycket att göra, samtidigt som vi också kunde ligga på gräsmattan och slappa. Fast är man borta med jobbet så är det aldrig vila, utan hjärnan går på högvarv hela tiden. Skall väl strax göra mig i ordning för kvällen, hoppa ner i sängen och läsa min bok. Har inte läst något på flera veckor så det skall bli riktigt skönt att få göra det. Boken är dessutom så intressant att halva läste jag ut redan igår, när jag började med den.

Då så, dags att ta tag i saker och ting här...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0