Helvetesnatt!

Fy tusan vad det har varit varmt inatt, det var nästa olidligt. Jag somnade någon gång runt halv tolv och vaknade igen halv ett och trodde att klockan var mer än var den var. Sedan sov jag oroligt hela natten, var det inte för varmt för stunden så kliade som fan på mina händer. Det har som jag förutspådde igår växt till sig lite, hela långfingret och delar av ringfingret på vänster hand och tummen och mellan långfinger och ringfinger på högerhand är utsatta. Sen vaknade jag 6.30 och skulle inte upp förrän 7.15 typ. Irriterande som tusan! Panik försökte hålla mig vaken genom att springa fram och tillbaka över de torra maskrosbladen som inte blivit uppätna. Lyckades somna om, vilket jag aldrig borde gjort eftersom jag var dötrött när jag tillslut vaknade.

Dagen på jobbet har som tur varit soft. Så nu skall jag strax göra mig en god kycklingsallad med guacamole till det, och en cider så klart! Sen skall jag duscha och få på mig kläderna. Hinner jag lägga in bilder på de olika kläderna jag väljer mellan så är det väl bra, men det kan bli liiite tajt om tid. Bäst att skynda sig.

Ikväll är det utgång igen nämligen! Det ryktas om Marstrand. Var inte så intresserad först, men nu verkar det som en rätt bra idé!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0