Galen kväll på stan!

I fredags så skulle jag och Malin svinga ett par cider och kanske, om lusten föll på, gå ut och skaka rumpan i Kungälv. Dock föll det sig så att så fort Malin satt sin fot i min lägenhet så utbrister jag "Jag har en känsla, och den säger mig att vi borde åka till Trädgårn". Malin blev lite perplex och svarar bara "Ja, men det borde vi kanske göra". Så det slutade helt enkelt så. Att vi svingade våra cider och sen åkte vi in till Göteborg. Där mötte vi upp Frida och Johan på Flying. För säkerhets skull tog vi oss två cider där också. Bara för att underhålla vårt sköna rus liksom.

Någon timma senare styrde vi kosan mot Trädgårn och när vi kom ditt fanns det inte en kotte i kön. Istället blev vi insläppta och kvällens dansmaraton kunde starta. Johan gick hem strax efter att vi kom, eftersom han skulle upp och jobba. Så vi tre tjejer började dansa loss där på deras utedansgolv. Ibland fick vi för oss att köpa en drink eller shot för att sen dansa lite till. När det blev tråkigt ute så gick vi upp och dansade där inne också. Där var det trångt och jäkligt men vad gör det? Vi kunde dansa ändå.

Under kvällen smsade jag med en kille (som jag smsat med under en månads tid), och när natten började närma sig morgon stämde vi träff vi Valand. Modigt? Ja, från bådas sida måste jag säga. Och medan han promenerad dit så hade Malin och jag fullt upp med en otroligt snygg norrman. Han skulle promt ha med oss till hans hotell, han bodde på Riverton. Envetet försökte han och sista försöket gick ut på att locka dit oss med löfte om mer alkohol. Han sa sig ha jäger, wiskey, rom och rom och cola. Detta var inte jag och Malin ute efter så det var en fröjd när killen kom promenerande. Så vi följde med hem till honom och drack te och åt jordgubbar. Så kan man man göra på en första dejt om ni har svårt att komma på roliga dejtingsätt. När klockan närmade sig halv 6 var han en otrolig gentelman och skjutsade hem oss.

Vi hamnade tillslut i säng, och då var klockan 7.00. Gissa om vi försökte sova så länge som möjligt igår då? Vi lyckades rätt bra, vi vaknade ett par gånger men när klockan var 13 så gick vi upp. Och självklart, då skrattade vi gott åt bravaderna från kvällen innan. Oj oj oj....Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0