det blev ju den rosa...

outfiten så klart. Jag trodde det var mer än självklart när det gäller mig och kläder? Visst, de andra kläderna var också grymt snygga, men jag blev inte bara lite kär i den rosa när jag väl fått den på mig.

Hamnade på förfest hos Söder igår. Eller hamnade och hamnade, det var bestämt sen innan. Där satt jag, Söder och Peter och softade på balkongen och hade det gott. Både jag och Peter hade samma form av tvångstanke eller vad man skall kalla det. Varje gång vi kommer ut på en balkong högt upp tänker vi båda att vi skulle vilja hoppa ner. Varför jag tänker den tanken har jag ingen som helst aning om. Det visste inte Peter heller. Sedan fick de för sig att vi skulle spela tvspel. Det blev band någonting. Man skulle spela gitarr, trummor och sjunga. Kan säga att det gick så där för min del. Men roligt var det.

Sen åkte vi in till stan och mötte två kompisar till Söder. Vi gick till Nef och tog oss en drink. Tyvärr var det inget drag där så vi till Trädgårn istället och där var det mycket mer folk som höll i gång. Där dansade vi loss riktigt ordentligt! När det stängde på uteserveringen gick vi in och dansade ännu mer. Peter och jag tyckte att vi skulle åka hem, men det tyckte inte de andra, så det var bara att foga sig och stanna kvar och dansa.

Jag landade hemma klockan halv åtta. Då var jag så hungrig att jag ställde mig och kokade ägg till och med. Lyckades att INTE äta nattamat ute på stan. Helt fantastiskt bra! Har sovit ett par timmar men vaknade av att det är varmt i lägenheten. Vi pratade igår om att åka ut till Marstrand. Eftersom det blev en aaaaaning dyrt igår får det i så fall bli att titta på båtarna och människorna. Jag anser mig inte riktigt ha råd att gå in någonstans ikväll. Får se vad de andra säger senare idag.


Söder och Peter dekorerade min drink så fint!


Spexa till det lite kanske?


Softa i solen på balkongen!


Nu sitter jag här med så ont i tårna. Att gå i högklackat har sina negativa effekter, men vill man vara fin får man lida pin, så är det bara!

Dags för lite mat att mätta magen med kanske?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0